Puzsér Róbert újra ingerülten üzent az RTL-nek

Ha így folytatja, az önmarcangoló Puzsér adásban kap agyvérzést
Vágólapra másolva!
Puzsér Róbert az RTL II-n futó Szelfi egyik szereplője volt, ám utólag szégyelli a műsort, kínosan közönségesnek nevezi a címadást, nem elégedett a történetekkel és a szerkesztéssel. A vádakra Rubin Kristóf kreatív főszerkesztő az Origón reagált, amit Puzsér nem hagyott szó nélkül.
Vágólapra másolva!

Mint az megírtuk, Puzsér Róbert közösségi oldalán akadt ki a csatornára. "Abban bízva vágtam bele, hogy részt vehetek egy apró forradalomban, melynek során a reality műfaját megtisztítjuk a szilikoncsöcsöktől, a szórakozóhelyek vécéiből castingolt emberi törmeléktől. Szégyennel terhes keserűséggel jelentem: a forradalom elmaradt" - többek közt ezt írta közösségi oldalára.

Puzsér Róbert újra üzent a csatornának Forrás: RTL II

A Szelfi kreatív főszerkesztője az Origón reagált a kritikus szavaira. "Puzsér Róbert a tökéletes médiaszereplő, a dolgokról kétszer húzza le a bőrt. Egyszer, amikor a nevét adja egy produkcióhoz, másodszor pedig, amikor ezt a produkciót megtámadja." Rubin Kristóf azt is elmondta, hogy Puzsér bármikor kiszállhatott volna, de nem akart, sőt, ő maga könyörgött azért, hogy tovább forgathasson - kemény kritikáját csak azután vállalta, miután kifizette a csatorna.

Újabb üzenet érkezett

Puzsér nem hagyta szó nélkül az RTL válaszát, újabb bejegyzésben üzent a csatornának.

"Az RTL képviseletében megszólaló Rubin Kristóf kreatív producer úgy véli, nem etikus kritizálnom a produkciót, miután felvettem a munkámért járó pénzt. Nos, attól, hogy egy kőműves részt vesz egy építkezésen, ráadásul ki is fizetik, még nem kötelező ízlésesnek tartania a kész házat, dicsérnie a vízvezetékszerelő, a burkoló vagy az építész tevékenységét.

Az RTL az időmet és a munkámat vásárolta meg, a véleményemet nem."

"Rubin szerint nem véletlen, hogy a kritikát fizetésem utolsó részletének folyósítását követően közöltem. A megfigyelés helytálló: valóban megérkezett az utolsó részlet. Immár másfél hónapja. Bevallom továbbá: soha nem feltételezném, hogy egy nem tetsző véleményt fizetésmegvonással büntessen az az RTL, amely nemrég kritikus hangvételű híradókkal demonstrálta a szólásszabadság iránti elkötelezettségét."

"Gondolom, ha Magyarország demokratikusan választott kormányának kijár a kritika, akkor az RTL ezt a jogot tőlem sem vitatja el saját tevékenysége kapcsán. Meggyőződésem, hogy Rubin elragadtatásában alaptalanul vádolja a csatornát azzal, hogy a munkatársak véleménynyilvánítását az őket szerződés szerint megillető járandóság ki nem fizetésével torolná meg" - áll a bejegyzésben.