Sebestyén Balázs három műsort is kapott az RTL-en

Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
Sebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi az RTL Klub új gameshow-jában. Mellette megkapta őszre az 1 perc és nyersz újabb évadját, és a Got Talentet is.
Vágólapra másolva!

Ősszel indul az RTL Klub Gyertek át szombat este! című új vetélkedője, amelyben két négyfős csapat méri össze a tudását. A csapatokban ezúttal három-három közismert személy és egy-egy néző verseng a pénznyereményért, amelyet a nyertes csapat civil tagja vihet majd haza.

hanem oldott, jó hangulatú, humoros, könnyed, talkshowba oltott társasjáték, ahol a közismert embereket is próbára tehetem. Humorban nem lesz hiány és biztos vagyok benne, hogy ennek a műsornak köszönhetően - aki esetleg még nem tette - átjön, pontosabban átkapcsol hozzánk, szombat este, az RTL Klubra" - mondta a műsorvezető.

Sebestyén Balázs sokat lesz rádióban és képernyőn Forrás: RTL Sajtóklub

A formátum eredetileg az NBC Universal tulajdonában van. Az Amerikában több díjjal is jutalmazott formátum magyar változatát szeptember 12-től szombatonként láthatják majd az RTL Klub nézői.