Pesten fotózgatja magát a Spartacus csinos hősnője

Katrina Law
Vágólapra másolva!
Katrina Law is a magyar fővárosban forgat a napokban.
Vágólapra másolva!

Miután megírtuk,hogy a számos sorozatban főszerepet játszott Amanda Tapping épp Budapesten készített egy fotót, és készül egy kémes drámai széria második évadjára, kiderült, hogy a szépséges Katrina Law is a magyar fővárosban tartózkodik. A képeken Keith Andreen társaságában van épp, a férje augusztus 24-én ünnepelte születésnapját, a színésznő bejegyzése szerint pedig nincs jobb hely egy ilyen jeles napra, mint Budapest.

Az nem derül ki világosan sem az Instagramról, sem a Twitterről, hogy mire készül, de kis nyomozással egyértelművé válik, hogy az ABC familynek készül egy pilot Guilt címmel, ezt veszi fel napjainkban Katrina Law, Billy Zane és Daisy Head.

Elvileg egy Londonban játszódó drámai széria lesz,

egy amerikai lányról, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte szobatársát. Hogy Budapest az angol várost hivatott eljátszani, vagy lesz egy helyi szál, azt nem tudni.

Alább pedig a képek, világosan felismerhetőek budapesti helyszínek.

Férje Pesten ünnepelte születésnapját Forrás: Instagram
A háttérben a Parlament Forrás: Instagram
Keith Andreen szelfizett egyet a Dunaparton Forrás: Instagram

Ha már Katina Law, akkor ne feledje megnézni a TV Go fedetlen keblekkel foglalkozó sorozatának megfelelő darabját: itt talál képeket és videókat a félmeztelen színésznőről. Beválasztottuk a 100 legszebb tévés nő közé is, a cikket itt leli.