Emma Robertst legközelebb a Scream Queens című sorozatban láthatjuk, abban is biztosan sok férfi fogja csodálni, még ha a karaktere nem is lesz túl szimpatikus. Julia Roberts unokahúga ilyen lehet a való életben is, amilyen gyönyörű, olyan rossz a természete: volt, hogy megverte a barátját, máskor magából kikelve kérte számon, hogy miért nem engedik előre a sorban egy New York-i pékségnél.

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Emma Roberts, akit az Amerikai Horror Story-ban is megcsodálhatunk – benne lesz az ötödik évadban is –, legközelebb pedig a Scream Queens-ben láthatjuk:  

Emma Eric Roberts lánya, Julia Roberts unokahúga, akinek édesanyja, Eliza Roberts is színésznő, így már gyerekként sem volt kérdés számára, hogy ő is erre a pályára készüljön. Tízévesen meg is kapta első szerepét a Betépve című filmben, Johnny Depp karakterének a lányát játszotta.

Emma Roberts az idei Comic CononForrás: AFP/Jason Merritt

Innentől kezdve nem is volt megállás, folyamatosan foglalkoztatták, a 2004 és 2007 között futott Nickelodeon-sorozat, a Nincs mese pedig a népszerűséget is meghozta számára. Ebben az időben

jelent meg lemeze is, Unfabulous and More címmel,

majd olyan filmekben is láthattuk, mint a Kutyaszálló, a Nyomás alatt vagy a Családi üzelmek

A színésznőnek egyébként híresen rossz természete van, például

exbarátját, Evan Peterst megverte

egy kanadai hotelban, ami miatt le is tartóztatták, de a srác végül nem emelt vádat ellene. Nem bánt túl jól másik pasijával, Chord Overstreettel sem, a fiú egyik ismerőse a US Weeklynek elmondta, hogy Overstreet egyik alkalommal nem tudott bejutni a Golden Globe afterpartyjára, mert Roberts egyszerűen nem ment ki érte, hiába üzengetett neki.    

Emma és a megvert barát, Evan PetersForrás: AFP/Slaven Vlasic

Előfordult olyan is, hogy

azon akadt ki, hogy nem engedik előre egy népszerű New York-i pékségnél,

hiába próbálkozott az ismertségével az ajtónállónál – dühösen el is oldalgott, nem volt hajlandó kivárni a sorát. Egyszóval nem lehet egy könnyű ember, viszont annál szebb, mutatunk még róla pár képet.  

Forrás: AFP/Kevin Winter
Forrás: AFP/Andrew H. Walker
Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merrit
Forrás: AFP/Kevin Winter
Forrás: AFP/Tommaso Boddi