Sajtótájékoztatóján mutatta be őszi programstruktúráját a TV2 Csoport. Többek közt visszatér az Ezek megőrültek! és a Sztárban sztár, megújul Az 50 milliós játszma és új gasztroműsor is képernyőre kerül.

A TV2 Csoport csütörtökön Liptai Claudia és Ördög Nóra műsorvezetésével mutatta be őszi műsorkínálatát. A TV2 idén 18 éves, ezért a legtöbb újdonság itt lesz látható, de a kábelcsatornákon is több új műsor rajtol.

Jönnek újdonságok

Augusztus 31-től hétköznap esténként visszatér az Ezek megőrültek! Majkával és Tillával.

Majka és Tilla először vezetnek közös műsortForrás: TV2

A gasztroműsorok kedvelőit új vetélkedő várja: saját fejlesztésű főzőverseny indul a TV2-n profi szakácsok számára. A milliomos szakács szeptember 7-től hétfő esténként jelentkezik, házigazdái Széll Tamás mesterszakács és Rákóczi Feri lesz.

A milliomos szakács szeptember 7-én rajtolForrás: TV2 Sajtószoba

Új szereplőkkel jelentkezik a Sztárban sztár harmadik évada. Színpadra lép: Baby Gabi, Csobot Adél, Janza Kata, Nyári Alíz és Edit, Tóth Gabi, Wolf Kati, Bebe, Csonka András, Gáspár Laci, a Rising Star felfedezettje: Peter Sramek, Rácz Gergő és az Irigy Hónaljmirigyből Varga Győző.

Az énekesek tíz héten át igyekeznek lenyűgözni a nézőket, akik a TV2 Live applikáción keresztül adhatják le voksaikat kedvenceikre. A Sztárban sztár zsűrije is megújul, Havas Henrik lesz a negyedik zsűritag.

Hajós András helyett Havas Henrik ül majd a zsűribenForrás: EVA/Eva

A TV2 game show-ja, Az 50 milliós játszma minden eddiginél nagyobb nyereménnyel tér vissza a képernyőre. A műsor házigazdája Liptai Claudia lesz, aki a Bumm! után ismét játékmesterként áll a kamerák elé.

Játékmesterként debütál az ősszel Ördög Nóra is, aki A Kocka háziasszonya lesz. A játékosok ügyességüket és lelki erejüket próbára téve küzdenek majd meg A kocka 10 millió forintos fődíjáért.

A régiek is megmaradnak

Ősszel újra izgalmas vendégekkel bútorozik össze Friderikusz Sándor az Összezárva Friderikusszal második évadában, és természetesen Hajdú Péter is tovább faggatja a vendégeit a Frizbi-ben. A Jóban Rosszban is új részekkel folytatódik a csatornán.

Új vendégekkel folytatódik az Összezárva FriderikusszalForrás: FB / Gyurcsány Ferenc

A saját gyártású műsorokon kívül számos sorozat és film is képernyőre kerül ősszel, többek között érkezik A titkok könyvtára  Noah Wyle főszereplésével. Látható lesz a Halálos iramban: Ötödik sebesség című akciófilm, a Hogyan lopjunk felhőkarcoló, és a Koszorúslányok.

A tematikus csatornák életében is sok újdonságot hoz az ősz. Új szereplőkkel és történetekkel tér vissza az Édes élet a SuperTV2-re, ahol a Sztárban Sztár háttérműsora is látható lesz majd.

A FEM3 csajos tartalmakkal várja a nézőket, képernyőre kerül a Született szinglik 6. évada, a Grace klinika 8. évada, valamint újdonságként visszatérnek a McLeod lányok is. A Pro4-en látható lesz a Heroes: Reborn, érkezik A búra alatt 3. és a Continuum 4. évada is.