Tóth Gabi: Mióta felvettem a dresszt, még jobban be vagyok zsongva

TV2, tévé, TV, csatorna, műsor, Tóth Gabi
TV2 ősz indító sajtótájékoztató. Bemutatta őszi műsorait a TV2 Csoport. Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
A házibulik gyakran torkollnak stand-up buliba, ha Tóth Gabi is ott van: az énekesnő szívesen formál meg különböző karaktereket; szerinte a Sztárban sztár olyan műsor, amiben igazán ki tud teljesedni. Számít rá, hogy az előző évadban feltűnt testvérével összehasonlítgatják majd a bulvárlapok, de bízik abban, hogy idővel rájönnek: két külön személyiségről, két teljesen más stílusú énekesnőről van szó.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi úgy gondolja, a TV2 szórakoztató műsora, a Sztárban sztár passzol hozzá, szívesen utánoz másokat. "Ha a testvéremmel és a közeli barátokkal házibulit rendezünk, akkor az garantáltan stand-upba torkollik, mert nagyon szívesen formálok meg különböző karaktereket. Az eddigi évadokat látva is nagy volt bennem a lelkesedés, vágytam rá, hogy kipróbáljam magam."

Szívesen szórakoztat másokat Forrás: Life.hu

"Mikor felkértek, rögtön egyeztettem a konkurens csatornával, hisz legutóbb az X-Faktor mentoraként voltam képernyőn. Nagyon kedvesek voltak és elengedtek, így nagy vágyam válik valóra. Az egész Sztárban sztár egy nagy buli, nem mellesleg pedig kemény munka."

Mindent belead majd

"Azzal van a legkeményebb munka, hogy nagyon lazának tűnj a színpadon és közel tudj hozni magadhoz egy karakter. Hogy ne legyél görcsös, ne játszd túl. Igyekszem minden szakmai tudásomat, az elmúlt tíz évben szerzett minden színpadi rutint itt megmutatni és kamatoztatni" - részletezte.

"Nagyon várom, hogy énekesnőként szerepeljek újra a tévében.

Bízom abban, hogy sokáig eljutok és minél több karaktert megformálhatok. Kíváncsian várom, hogy mit hozok ki a férfi előadói szerepekből, minden extra kihívásra nyitott vagyok."

Minden extra kihívásra nyitott Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Testvére produkciói közül leginkább a Balázs Fecó-előadás tetszett neki, de Tóth Vera szereplései önmagában lenyűgözték. "Csodás személyiség a nővérem, aki megmutathatta a műsorban, hogy amellett, hogy milyen profi énekesnő, sokoldalú is. Mikor Balázs Fecó dalát adta elő, számomra igazán drámai és megható volt - profi munkát végzett az átalakító csapat, és amit hangilag művelt, az is elképesztő volt."

Hosszú évek óta összehasonlítgatják őket, erre ezúttal is felkészült. "Már nem lep meg, de őszintén bízom abban, hogy éveken belül ez megszűnik, és végre leesik az embereknek, hogy

két különálló személy, egészen más személyiség vagyunk különböző zenei stílussal."

"Az a legjobb ebben a műsorban, hogy nem új arcokat vonultat fel a nézőknek, hanem már meglevő kedvenceiket láthatják újra. Több olyan show-t kellene képernyőre vinni, amiben régi tehetségkutatósok mérik össze magukat vagy állnak különböző kihívások, feladatok elé. A játékossága miatt kedvelhető ennyire, a nézőknek pedig arra van szükségük, hogy ha bekapcsolják a készüléket, akkor kikapcsolódjanak."

Örül, hogy énekesnőként térhet vissza a képernyőre Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A műsor egy hónap múlva indul, de már lázasan készül. "Már a reklámfilm forgatása előtt rengeteget gyakoroltam, néztem Madonna klipjét és utánoztam minden mozdulatát. Mióta felvettem a dresszt, még inkább be vagyok zsongva" - tette hozzá.