Aleska és Gönczi Gábor is bevállalt egy közös napot

2015.09.01. 10:05

Pimasz úr átcuccol címmel megy tovább Papp Gergő és Juhász Judit ottalvós műsora, mely a TV2 képernyőjéről kerül át az RTL II-re. Eddig három évad ment le, harminc híresség otthonába költözött be a házaspár – szeptember 8-tól új vendéglátókkal folytatódik a széria.

Elsőként Kiss Ádám posztolt egy képet közösségi oldalára, melyből kiderült, hogy Papp Gergőék műsorában követhetjük majd egy napját.

Kiss Ádám is vállalta a vendéglátói szerepetForrás: Kiss Ádám / Facebook

Azóta kiderült, hogy a vendéglátók közt lesz többek közt Aleska Diamond, Ganxsta Zolee, Nagy Feró, Gönczi Gábor és Éder Krisztián is.

Nem lesz belterjes a műsor

A csatornaváltás okáról először az Origónak mesélt a házaspár, akkor elmondták, hogy nem akarnak belterjes műsort csinálni, nem csak az RTL Klub arcaival terveznek. "Nem fogunk csupán házinyulakra vadászni. Több olyan meghívásunk van korábbról, amire még nem került sor, illetve vannak olyan személyek, akikre nagyon kíváncsiak vagyunk, de eddig nem jöhettek szóba.

Ha az RTL Klub arca valaki, vagy a csatorna műsoraiban gyakran felbukkan, akkor vele nyilván nem forgattunk a konkurenciánál, de volt olyan is, aki kifejezetten azért nem vállalta, mert nem akart a TV2 csatornáján szerepelni" - mondták.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK