Istenes Bence: A kémia szépen működött a 30 lány és köztem

vigyél el
Vágólapra másolva!
Szeptember 5-én startol Istenes Bence párkereső műsora az RTL Klubon, a Vigyél el!-ben 30 nő dönt adásról adásra a stúdióba érkező szingli pasik sorsáról. A randishow műsorvezetője nagyon jól érzi magát a kerítő szerepében, szerinte a csajok minden sztereotípiát maximálisan hoznak – ezáltal pedig életszerű, vicces és roppant szórakoztató lesz a széria. Mint az Origónak elmondta, a valóságban sem áll távol tőle a kerítő szerepe, szívesen boronál össze párokat.
Vágólapra másolva!

Mikor Négyesi Péter, a műsor kreatív főszerkesztője mesélt a formátumról az Origónak, többek közt azt is elmondta, hogy Istenes Bence a legelejétől odavolt a randizós műsorért, már kezdetben beleszeretett a formátumba.

Harmincan véleményeznek egy srácot Forrás: RTL Klub

"Ilyen fiatalos, habkönnyű és vidám műsor nem igazán volt a képernyőn korábban, nekem rögtön megtetszett. A műsorvezetőnek kiemelt szerep jut, fenn kell tartani a kommunikációt a csajok és a szingli pasi között, ezek a szereplők már önmagukban nagyon izgalmasak. Mint minden új feladat, ez is nagy kihívás volt számomra, a stábbal együtt tanultunk bele a műfajba."

"Engem nehezen lehet zavarba hozni,

de azért voltak erős pillanatok a forgatás ideje alatt. Vannak visszahúzódó, csendes lányok a műsorban, és vannak igazán nagyszájú, szókimondó csajok is. Szerencsére mindkét típussal megtaláltam a közös hangot, a sokszínűség a Vigyél el!-ben garantált" - mondta el Istenes Bence az Origónak.

Őrjöngenek, hisztiznek, beszólnak

"Nem kell félreérteni, de azt kell mondanom, hogy a férfi-nő közti kémia szépen működött köztem és a 30 lány között. Ahogy őrjöngenek, hisztiznek, beszólnak, hízelegnek, mind-mind nagyon ismerős helyzetek lehetnek a nézőknek –

maximálisan megfelelnek azoknak a sztereotípiának, amiken néha jókat nevetünk."

"Például tipikus eset, hogy indulás előtt kéri a férfi a nőt, hogy mielőtt beülnek az autóba, menjen el gyorsan mosdóba, hogy ne kelljen tíz perc múlva megállni. Persze akkor épp nem kell, majd rövid időn belül kénytelenek egy benzinkúton leparkolni. Ugyanez volt a helyzet a forgatás alatt is: kértük a csajokat, hogy intézzek el a dolgukat, de nyilván akkor jött rá három lányra a pisilhetnék, mikor bekapcsoltak a kamerák" - részletezte.

Lesznek ismerős élethelyzetek a műsorban Forrás: RTL Klub

Olyan, akár egy házibuli

A lányok szerepe kényelmesebb a műsorban, hisz ők alkotnak véleményt az egyetlen férfiról. "A csajok összeszoknak egy idő után, mintha barátnők lennének, úgy kommunikálnak egymással – kidumálják, akár közösen kritizálják a pasikat. A szingli fiúk is jól veszik az akadályt, pedig

nem mindig lehet kellemes, hogy ennyi ellenkező nemű méreget és véleményez."

A műsorvezető úgy gondolja, a formátum olyan, akár egy házibuli, és ugyanannyi eséllyel találnak párt a szereplők, mint a való életben. "Nem kötelező együtt maradni a párnak, ők döntik el, hogy szeretnék-e folytatni az álomrandi után. Olyan ez, mintha egy házibuliban találkoznának, ahol jóval több a csaj, mint a srác, de lényegében a vége ugyanaz: ismerkednek egymással, és ha úgy alakul, együtt távoznak."

A valóságban sem áll távol tőle a kerítő szerepe Forrás: RTL Klub

Nincs vesztenivaló

"A fiatalok imádni fogják ezt a műsort, de az idősebb korosztály is jókat fog szórakozni. A játékosoknak semmi vesztenivalójuk nincs, maximum nem jön össze a randi, ezen túl semmi bajuk nem lehet, nem lesznek nagy beégések és megalázások. Minden helyzetet humorral és kis élcelődéssel kezelünk."

A kerítő szerepét a képernyőn kívül is szívesen magára vállalja.

"Szoktam haveroknak lányokat ajánlgatni, nem áll távol tőlem ez a műfaj a valóságban.

Többször előfordult ilyen, de házasságig nem jutottak el ezek a párok. Tinédzserként nagy csajozós voltam, de mióta komoly párkapcsolatban élek, ez nem része az életemnek. Abban viszont nagyon bízom, hogy lesz második évad, és folytatódnak a csipkelődős ismerkedések a tévében."