Iszak Eszti új trükköket próbál ki a tükör előtt

Vágólapra másolva!
Iszak Eszti Do It Yourself jellegű tanácsadó videói már az első hetekben követőtáborra találtak a VIVA weboldalán, és közel egy évvel a premier után is kíváncsiak rá a nézők. A műsorvezető tovább osztogatja életvezetési, divattal, trenddel és életmóddal összefüggő tanácsait a Tükröm, tükröm című műsorban.
Vágólapra másolva!

Lassan egy éve láthatók már Iszak Eszti kisfilmjei a VIVA weboldalán. A Tükröm, tükröm című műsor hétről hétre jelentkezik egészséges életmód, sport, divat és szépségápolás témákkal.

Az első évfordulóhoz közeledve a műsorvezető elmondta, hogy anyagaiban nem csak az érdeklődőknek mutat újdonságokat, egyes praktikákat ő is először próbál ki.

A műsorban alakul át Forrás: VIVA
Több tippet is ad követőinek Forrás: VIVA

"A forgatásnak van egy egészen különleges hangulata, hiszen

egyedül vagyok a tükör előtt, mintha csak reggel készülődnék,

mégis több ezer emberhez szólok. A tapasztalatok átadása fontos, de az külön öröm, amikor számomra is új trükköket próbálhatok ki. Ilyenkor én magam is rengeteget tanulok és persze gyakorolok" - mondta.

"A követőim már a műsor előtt is nagyon sok szépségápolási és életvezetési tanácsot kértek tőlem a Facebookon és az Instagramon, a Tükröm, tükröm kiváló felület ahhoz, hogy segítsek nekik. Előfordul az is, hogy jó ötleteket kapok tőlük, ezeket szívesen felhasználom. A műsoron keresztül hétről hétre válaszolhatok, reagálhatok a felvetésekre, miközben nagyon élvezem, amit csinálok" - részletezte.