Tíz új arc a tévéből, akire érdemes figyelni

Comic-Con International 2015 - 20th Century Fox Party - Arrivals GettyImageRank3 VERTICAL Party - Social Event USA California San Diego Arts Culture and Entertainment Attending Fox Studios Celebrities Comic-Con 2015 ACTRESS Andaz San Diego Comic-Con Billi
SAN DIEGO, CA - JULY 10: Actress Billie Lourd attends the 20th Century Fox party during Comic-Con International 2015 at Andaz Hotel on July 10, 2015 in San Diego, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A 2015/2016-os tévés évadban az ismerős színészek mellett rengeteg új vagy kevéssé ismert arc is megjelenik a képernyőn, akire érdemes lesz a jövőben is odafigyelni. Leia hercegnő, vagyis Carrie Fisher lányát vagy a Crazy Ex-Girlfriend komikáját hamar meg fogjuk kedvelni, de például a Heroes Reborn vagy a Quantico is szolgál izgalmas szereplőkkel. Íme, tíz friss tehetség a tévéből, akitől kíváncsian várjuk a következő dobást.
Vágólapra másolva!

Billie Lourd (Scream Queens)

Élete első szerepét Ryan Murphy új sorozatában, a Scream Queens-ben kapta, ahol Jamie Lee Curtis, Emma Roberts és Lea Michele oldalán fog feltűnni, szóval nem került rossz társaságba. A Csillagok háborújá-ból és folytatásaiból ismert

Leia hercegnő, vagyis Carrie Fisher lánya,

így nem meglepő, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő-ben is benne lesz – reméljük azonban, hogy saját jogon válik majd ismertté.

Benne lesz a Star Wars - Az ébredő Erőben is Forrás: AFP/Jason Merritt

Robbie Kay (Heroes Reborn)

A napokban tölti be a huszadik életévét, de még mindig simán játszhat kamaszokat, ahogyan a Heroes Reborn-ban is azt fog – gátlásos fiúként próbálja megszerezni szerelme tárgyát, miközben ráébred különleges képességére, miszerint el tud tüntetni dolgokat.

Kay volt már Pinokkió egy tévéfilmben,

hajósinas A Karib-tenger kalózai Ismeretlen vizeken című kiadásában, az Egyszer volt, hol nem volt-ban pedig Pán Péterként jelent meg.

Legutóbb Pán Péterként láthattuk Forrás: AFP/Jason Merritt

Rebecca Rittenhouse (Blood & Oil)

Tavaly tűnt fel a képernyőn a beteg gyerekeket bemutató Red Band Society-ben, azt azonban az első évad végeztével elkaszálták, Rebecca Rittenhouse nem sokáig játszhatta Dobler nővért. Előtte csak egy rövidfilmben és a The Affair egyik epizódjában láthattuk, vagyis

a szeptember végén induló Blood & Oil kiugrási lehetőség lehet neki,

ahol ráadásul Don Johnsonnal játszhat együtt. A sorozatról itt írtunk bővebben.

Don Johnson oldalán fog feltűnni Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Lee Jones (The Bastard Executioner)

A Sons of Anarchy alkotója, Kurt Sutter újabban az Edward-kori Angliáról forgat, korábban a Trónok harca híveinek ajánlottuk új sorozatát. Ennek főszereplője az ausztrál Lee Jones, aki hazája szappanoperájában,

az Otthonunk egyik epizódjában kapott először tévés munkát,

és azóta is csak két produkcióban, a Slut: The Musical-ben és a Magical Tales-ben volt látható – a The Bastard Executioner-rel törhet be az amerikai piacra.

Kurt Sutter új sorozatában szerepel Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Rachel Bloom (Crazy Ex-Girlfriend)

Rachel Bloomot eddig jobbára íróként ismertük, ő a felelős például a Robot Chicken jó néhány epizódjáért – miközben a hangját is adta itt több szereplőnek, ahogyan a BoJack Horseman című rajzfilmsorozatban is. Számos rövidfilm és tévés vendégszerep után az általa írt Crazy Ex-Girlfriend-ben végre főszerepben is láthatjuk, megtudhatjuk, ki áll a szatirikus, csípős jelenetek sora mögött.

Eddig jobbára íróként volt ismert Forrás: AFP/Frederick M. Brown

David Gyasi (Containment)

Nagy-Britanniában már ismert színész, a White Heat és a Chuggington komolyabb szerepei mellett olyan sorozatokban is feltűnt, mint a Doctor Who, a Torchwood vagy a Baleseti sebészet.

Benne volt a Felhőatlasz-ban, majd kapott egy kisebb szerepet a Csillagok között-ben is,

valószínűleg itt került az amerikai tévések látókörébe: a Containment-ben egy rendőrt fog játszani, akinek egy vírus miatt karanténba kényszerült városban kell fenntartania a rendet.

A britek már ismerhetik Forrás: AFP/Jason Merritt

Priyanka Chopra (Quantico)

A 33 éves indiai színésznő hazájában már rengeteg filmben szerepelt, a Bollywoodon kívüli tévé- és filmipar azonban csak mostanában kezdi el felfedezni. Az amerikai nappalikba

jó ugródeszka lehet számára a Quantico című sorozat,

ahol az egyik női főszerepet játssza, egy aspiránst, aki szeretne FBI-ügyökké válni – a szériát ajánlottuk ebben az összeállításban is, az előzeteseit itt mutattuk be.

Bollywoodban szívesen foglalkoztatták Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Jon Foo (Rush Hour)

A kínai és ír felmenőkkel rendelkező Jon Foo már jó néhány keleti filmben bizonyította, hogy jártas a harcművészetekben, többek között a Bangkoki bosszú-ban vagy A halhatatlan viking-ben is láthattuk a kétezer-tízes években. Most a Rush Hour-ben kapta meg Jackie Chan egykori szerepét, a sorozat ugyanis a Csúcsformában és folytatásai tévés változata – vagyis itt is szükség lesz látványos mutatványokra.

Jackie Chan utódja lehet Forrás: AFP/Jonathan Leibson

Hana Hayes (The Grinder)

16 éves, de már nagyjából annyi szerepen túl is van, ezek között azonban van több szinkronmunka is, a többi pedig vendégszerep – igaz, olyan sorozatokban, mint a Gyilkos elmék, a Különleges ügyosztály vagy a Grace klinika.

A körforgásba a The Grinder-rel kerülhet be végérvényesen,

a Rob Lowe nevével fémjelzett sorozatban Fred Savage és Mary Elizabeth Ellis karakterének a lányát játssza.

Tizenhat évesen számos szerep van már a háta mögött Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

Jencarlos Canela (Hot & Bothered)

Jencarlos Canelának már nem kell aggódnia azon, hogy be fog-e futni, hiszen a Twitteren közel másfél millió követője van – ott azonban elsősorban énekesként van jelen, színészként

eddig csak pár dél-amerikai szappanoperában tűnt fel.

Most viszont az amerikai televízióban is komolyabb szerepet kapott, a korábban Telenovela munkacímen futott Hot & Bothered-ben Eva Longoria oldalán tűnik majd fel.

Énekesként már rengeteg rajongója van Forrás: AFP/Rodrigo Varela