Az America's Got Talent döntőjébe juthat a magyar tánccsapat

Freelusion
Vágólapra másolva!
Papp Tímea koreográfus vezette Freelusion tánccsapat az America's Got Talent döntőjének kapujában áll. A Freelusion Dance Company bejuthat a legjobb 10 közé.
Vágólapra másolva!

Papp Tímea koreográfus és a grafikus csapat feszített tempóban készült a negyedik megmérettetésre. Szűk két hét alatt kellett összeállítaniuk egy újabb produkciót, amellyel a közönség szavazatai és a zsűri elismerése mellett a továbbjutást is kivívhatják.

A tehetségkutató műsor zsűrijében Heidi Klum, Mel B, Howard Stern és Howie Mandel ülnek, a meghívott zsűritag pedig Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal színésze lesz.

Egy robot is szerepet kapott a produkcióban Forrás: Freelusion

A csapatról már az előző adásokban is megállapította a zsűri, hogy magasra tette a lécet és sokat emel a műsor színvonalán. A tegnapi adásban a látványos koreográfia, és az interaktív 3D grafika mellett virtuális valóság technológiával egy virtuális robot is életre kelt.

A középdöntőben a zsűri is kiemelte, hogy milyen

jól ötvözte a csapat a művészetet a technológiával.

Mel B, és Heidi Klum szerint nagyon odatette magát a magyar formáció, varázslatos volt a produkció.

Az amerikai nézőkön múlik a továbbjutás Forrás: Freelusion

A csapatnak 24 órája van, hogy megfelelő mennyiségű szavazatot kapjanak és bejutnak a döntőbe, ahol már a top 10 produkció versenyez egymással - egy produkció erejéig egy világsztár is csatlakozik majd a Freelusion csapatához.

Papp Timivel készült interjúnkat itt olvashatja.