A Forbes kiadta a legjobban kereső tévés színésznők listáját, nem meglepő módon az Agymenők Kaley Cuocója és a Modern család-ban látható Sofia Vergara végzett az első helyen.

A Forbes a leginkább megfizetett tévés színészek névsora után közreadta a színésznők listáját is, az élen végzett két színésznő alig marad el az ottani első helyezettől. Míg az Agymenők főszereplője, Jim Parsons 29 millió dollárt keresett 2014. június 1. és 2015. június 1. között, addig kolléganője,

Kaley Cuoco 28,5 millió dollárt vitt haza

ugyanebben az időszakban.

Kaley Cuoco az élenForrás: AFP/Jesse Grant

Ugyanennyit keresett egy év alatt a Modern család komikája, Sofia Vergara is, köztük és a következő helyezett között viszont óriási a szakadék – a harmadik helyen álló, szintén a Modern család-ot erősítő Julie Bowen már csak 12 millió dollárral lett gazdagabb a vizsgált időszakban.

A drámai színésznők közül elsőként Ellen Pompeo szerepel a listán

11,5 millióval, így a Grace klinika stábjában is hasonló bérkülönbség alakult ki a férfi főszereplő javára, mint az Agymenők-nél, Patrick Dempsey ugyanis félmillióval többet kaszált.

Sofia Vergara sem panaszkodhatForrás: AFP

Pompeót Mariska Hargitay követi, majd Julianna Margulies és Amy Poehler osztozik a hatodik helyen. Az első tízbe befért még Mindy Kaling, Patricia Heaton és Kerry Washington.