Furcsa dolgok történnek az NCIS következő évadjában

2015.09.16. 10:09

Gibbs ügynököt a múltja kísérti, miközben egy neves vendégszereplő is megjelenik az NCIS közelgő, tizenharmadik évadjában. Csak akkor olvassa tovább a cikket, ha nem zavarja, hogy előre kiderül egy-két részlet!

Az Egyesült Államokban szeptember 22-én indul az NCIS új évadja, amely már a tizenharmadik a sorban – amin nincs is mit csodálkozni, tekintve, hogy

a krimisorozat még mindig rettentően magas nézettségi számokat produkál,

a tizenkettedik szezon nyitó részére például 18,2 millióan voltak kíváncsiak.

Az NCIS még mindig hihetetlenül népszerűForrás: CBS

Az előző etap végén Mark Harmon karakterét, Gibbs ügynököt meglőtték, a mostani nyitó részekben még lábadozik, miután megoperálta egy orvos, akit a Két pasi – meg egy kicsi Alan Harperje, Jon Cryer alakít. 

Gibbst közben hallucinációk gyötrik, zavaros félálmaiban

megjelenik egykori kollégája, Mike Franks is, akit a nyolcadik évadban megöltek. Gary Glasberg showrunner a TV Guide-nak elmondta, nem Mike lesz az egyetlen, aki Gibbs múltjából felbukkan, színre lép többek között egy régi barát is, akitől eddig ismeretlen dolgokat is megtudunk az ügynökről.

Cote de Pablo rajongói viszont hoppon maradnak, Glasberg azt világosan kijelentette, hogy a színésznő által játszott Ziva David nem fog visszatérni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK