Krimi lett a családi drámából

Aranyélet
Vágólapra másolva!
Kijött egy videó, amelyen az Aranyélet főszereplői karakterükről mesélnek, Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura és Olasz Renátó mellett a két rendező is elárul néhány kulisszatitkot a magyar HBO új sorozatáról.
Vágólapra másolva!

November 8-án kerül képernyőre az Aranyélet első epizódja, melyben Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura és Olasz Renátó tűnnek fel a főbb szerepekben.

A krimibe hajló családi dráma központjában egy olyan család áll, ahol minden a látszatról szól: a Thuróczy Szabolcs által megformált apa, Miklósi Attila bűncselekményekből tartja el a családot, de egyre többször érzi, hogy tisztességes útra kellene térni, és megpróbál kitörni a hazugság és csalás világából.

Miklósi Attila bűncselekményekből tartja el a családot Forrás: HBO

A feleség, Janka, akit Ónodi Eszter alakít, a társadalmi ranglétrán szeretne feljebb jutni, hogy látszat-életük még tökéletesebbnek tűnjön.

Dolgozik, mint az őrült, közben nincs otthon, ha meg otthon van, akkor meg azt jelenti, hogy nincs munkája" - mondja el a videóban Thuróczy, aki szerint másfél - kétmillió apának hasonló dilemmái és gondjai vannak, mint karakterének.

A többi színész is mesél:

"Igazi magyar apa-hangulat" - Így készült az Aranyélet - 1. rész

Elkészült az Aranyélet első forgatási videónaplója, melyben nemcsak a kulisszák mögé pillanthatunk be, ahol a színészek mutatják be a karaktereiket, de Thuróczy Szabolcs elmondja azt is, miért azonosulhat szinte az összes magyar apa a családfő, Attila sorozatbéli helyzetével. #AranyéletHBO

Posted by Aranyélet on 2015. szeptember 15.

Megnéztük, ahogy Döbrösi Laura karaktere berúg a Hello Baby Barban – a színésznő mesélt is az Origónak szerepéről és a produkcióról, az egyik rendezővel, Mátyássy Áronnal együtt. A cikket itt találja.