Puzsér Róbert durván beszólt Sebestyén Balázsnak és a Morning Show-nak

Sebestyén Balázs ad interjút Bella Briginek 2015 szeptember 7-én Sebestyén Balázs ad interjút Bella Briginek 2015 szeptember 7-én
Sebestyén Balázs ad interjút Bella Briginek 2015 szeptember 7-én
Vágólapra másolva!
A kritikus nem kímélte a Class FM reggeli műsorában elhangzottak miatt Sebestyén Balázst.
Vágólapra másolva!

A pénteki adásban tette fel egy hallgató a kérdést a műsorvezetőknek, hogy mit szólnának hozzá, ha Puzsér Róbert is kapna egy rovatot a Morning Show-ban. "Kizártnak tartom. Robival nincs nagy baj, de nekem nagyon nem szimpatikus benne, hogy sok helyre megy el szerepelni, majd utána oda piszkít, ahol szerepelt. Az nem megy, hogy fikázom a bulvárt, szidom, ócsárolom, aztán elmegyek egy olyan műsorba, ami a bulvárról szól, ahol ott van velem végig a kamera, felveszem a pénzt, majd utána elkezdem a csatornát és az ott dolgozókat brutálisan lefikázni" - magyarázta Sebestyén Balázs.

Etikátlannak tartja ezt a lépést, míg szerinte Puzsér bármit megtenne azért, hogy többet szerepelhessen. Vadon Jani és Rákóczi Feri is helyeselt, zárszóként pedig elhangzott, hogy önsorsrontó típusnak gondolják, aki maga teszi tönkre karrierjét és lehetőségeit.

Nem hagyta válasz nélkül

Puzsér Róbert közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének. "Odapiszkítottam arra a szőnyegre, ahol Balázs annyi önfeledt percet töltött jutalomfalatot rágcsálva meg a hátán fekve, miközben a Gazda szeretettel simogatta a hasát" - írja.

Puzsér megint kiakadt, most Sebestyén Balázsnak szól be Forrás: RTL

"Az, hogy ebben az országban minden következmény nélkül lehet nyilvánosan köpködni puszta véleményéért az egykori kollégát, az, hogy egy országos frekvencián menő a meleg szarig benyalni annak, akitől fizetést és előléptetést remélünk, mindent elmond a magyar ember lelkének mélyén szunnyadó nyomorult szolgaságról.

megmutatva hova szabad piszkítani és hova nem. Ebben az országban mindenki számára természetes, hogy aki fizet, az nem csupán a szakértelmedre és a munkaidődre, de a lelked egy darabjára is igényt tart" - áll a bejegyzésben.

A Morning Show-ban mondta el véleményét Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Ahogy elnézem az emberek tömény, ragacsos kárörömét és önelégültségét, miután Sebestyén elmagyarázta nekik, hogy miért ne csodálkozzak, ha nem lesz állásom, miután a főnökeim munkáját bírálni merészeltem, szívesebben lennék szír menekült a német határon, mint magyar itthon, a saját hazámban" - zárja a sorokat.

Korábban a csatornának szólt be

Puzsér Róbert korábban dühösen támadta az RTL-t a Szelfi című reality miatt, melynek ő is egyik főszereplője volt. Utólag szégyelli a műsort, kínosan közönségesnek nevezi a címadást, nem elégedett a történetekkel és a szerkesztéssel. A vádakra Rubin Kristóf kreatív főszerkesztő az Origón reagált, ezt itt olvashatja.

Szavazzon!

Kinek van igaza?