Nyolc kínzó kérdés a Sikoly-sorozattal kapcsolatban

Tinédzser lamúr
Vágólapra másolva!
Még csak az ötödik részt végeztük ki az MTV-re készülő tinihorror Scream első évadjából, de már megfogalmazódtak bennünk megválaszolatlan kérdések. Íme, nyolc belőlük.
Vágólapra másolva!

Ha sorra hullnak a szereplők, és nyilvánvaló, hogy őrült gyilkos garázdálkodik a kisvárosban, miért megy egy magányos nő (Riley) egyedül ki az utcára éjszaka, vaksötétben?

Ha már többször bebizonyosodott, hogy a közveszélyes pszichopata furfangos módon más telefonkészülékét is tudja használni üzenetküldésre, miért dőlnek be jóformán minden SMS-nek a lányok?

Tinédzser lamúr Forrás: MTV

Hogyan tudnak a lányok nyolc-tízszavas SMS-t bepötyögni egy másodperc alatt, és hogyan lehetséges az, időgép használata nélkül, hogy rányomnak a küldésre, és már jön is a válasz?

Miért megy be egy sötét, baljós, elhagyott kórházba két lüke nőszemély, ha maguk is tudják, hogy a gyilkos csapdája? Miért nem egyből temetőbe mennek?

Erotika és dráma, ezt adják a tiniknek Forrás: MTV

Egy hat éve bezárt klinikában miért van még áram és villanykörte? Ki fizeti?

Miért főképp rossz és közepesen rossz színészeket válogattak össze, és miért romlik le annak is a játéka, aki talán többet is ki tudna hozni magából?

Egy rész, egy halott a tempó Forrás: MTV

Bella Thorne visszautasította Ryan Murphyt és a Scream Queens sorozatot, hogy szerepelhessen ebben, a Screamben. Megérte?

Az eredeti film 1996-os, benne volt David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox, Matthew Lillard, Rose McGowan, Skeet Ulrich, Drew Barrymore. A mostani színészek java akkor 10 éves sem volt. De kire fogunk emlékezni ebből a halovány sorozatból?

Titkok, pletykák, bosszúk világa ez Forrás: MTV