Új arcok a Munkaügyek sorozatban

Munkaügyek
Vágólapra másolva!
Szeptember 23-tól szerda esténként újra bepillanthatunk a Munkaügyi Hivatalban dolgozó vagy inkább csak szigorúan ügyintéző kartársak életébe. A Duna TV-n folytatódik a Munkaügyek-IrReality Show. Az ötödik évadban újra találkozhatunk a régi arcokkal, de a csapatot néhány új hivatalnok is erősíti majd.
Vágólapra másolva!

A társasághoz idén csatlakozik Szabolcsi Krisztina, becenevén Szaki (Kiss Diána Magdolna), a hányatott gyerekkorú, nyers és igen agresszív kolléganő, aki tulajdonságainak megfelelően természetesen az emberekkel való kommunikáció munkakörét jegyzi, így HR-esként debütál, valamint Szávai Botond, jogtanácsos (Rétfalvy Tamás), akinek egyetlen érdeme az, hogy ő a korábbi részekből már jól ismert államtitkár fia, és a kiemelten kezelendő politikuscsemete karakterével bővíti a csapatot.

A régi arcok is maradnak az új évadra Forrás: Bara Szilvia

Ondot (Dankó István) kinevezik a Mérésügyi Hivatal élére, így egy fenékkel két lovat kell majd megülnie, Karesz (Kovács Lehel) és Timi (Fodor Annamária) között viharos románc kezd kibontakozni, Jánoson (Mucsi Zoltán) pedig úrrá lesz a kapuzárási pánik.

A főszerepekben továbbra is Molnár Piroska, Mucsi Zoltán, Elek Ferenc, Tamási Zoltán, Fodor Annamária, Kovács Lehel, Dankó István, Mogács Dániel, Kiss Diána Magdolna és Rétfalvy Tamás tűnnek fel.

Mutatunk még néhány fotót az új évadból:

Forrás: Bara Szilvia
Forrás: Bara Szilvia
Forrás: Bara Szilvia
Forrás: Bara Szilvia