A szülők perverznek tartják az új Muppet Show-t

2015.09.23. 15:01

A One Million Moms nevű szervezet követeli, hogy a The Muppets tűnjön el a képernyőről, szerintük csak megrontja a gyerekeket. 

A Muppet Show-t The Muppets néven előszedő ABC kezdettől fogva úgy reklámozta új produkcióját, mint a kedvelt bábsorozat felnőttesebb változatát, az információ azonban a jelek szerint nem jutott el mindenkihez.

Ez már nem gyerekeknek valóForrás: Disney Junior

A One Million Moms nevű szülői médiafigyelő szervezet szerint a szülők igencsak meglepődhettek a szeptember 22-én lement első adáson, hiszen "ez már nem a hetvenes évek családbarát Muppet Show-ja". A szervezet sérelmezte, hogy a The Muppets-ben olyan témák merülnek fel, mint a szex, a drogok, az abortusz vagy a promiszkuitás – már az a beharangozó sem tetszett nekik, amely teljes meztelenséget ígért egy országos adón, utalva arra, hogy a főszereplő, Breki nem visel ruhát.

A One Million Moms petíciót is indított a "perverz természetű" műsor megszüntetéséért, pontosabban közzétett egy felhívást, amivel arra buzdítja a hasonló véleményen lévőket, hogy forduljanak panaszukkal az ABC-hez.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK