A Miért éppen Alaszka? és a Gyilkos számok főszereplője, Rob Morrow a Showtime-ra tart, a Billions című sorozatban kapott szerepet. 

Rob Morrow a legújabb szereplője a Showtime leendő sorozatának, a Billions-nak, amely címéhez (Milliárdok) híven a New York-i elitet, az ottani pénzvilág kulcsszereplőit mutatja be.

Korábban már lehetett tudni, hogy a többek között Az elit alakulat-ban és a Homeland-ben látott Damian Lewis egy korrupt pénzembert fog itt játszani, miközben A remény bajnoká-ért Oscarra is jelölt Paul Giamatti egy ügyész bőrébe bújik, akinek komoly politikai ambíciói vannak.

Politikai tanácsadót fog alakítaniForrás: AFP/Jamie Mccarthy

Rob Morrow tehát igen ígéretes gárdához csatlakozott, ő az amerikai igazságügyminiszter tanácsadóját alakítja – nem lesz azonban a főbb szereplők között, csupán pár epizódban fog megjelenni.

Az annak idején a Miért éppen Alaszka? dokijaként megismert színész a Gyilkos számok után a The Whole Truth-ban és a Texas Rising-ban kapott komolyabb tévés szerepet, de láthattuk a Törtetők és a New York-i helyszínelők több epizódjában is.