A levakarhatatlan szerető és a szűz anyuka

2015.09.24. 11:53

Mutatunk pár kreatívabb tévés posztert az elmúlt napok terméséből.

Az első az amúgy nagyszerű Narcos sorozathoz készült, szellemes és baljós. Kokainból tákolták össze Dél- és Közép-Amerikát, méghozzá régimódi borotvapengével. Miami, Bogota, Medellin vérpöttyök a nagy fehérségben, még a Falkland-szigetek is fellelhetőek délkeleten - megannyi ötletes szimbólum.

Forrás: Netflix

A következő sorozatplakát nagyon szimpla, de néha épp az egyszerű ötletek működnek jól. A sztori szerint Rebecca Bunch egy piócaként tapadó csaj, aki nem hagyja, hogy élete szerelme végleg kilépjen az életéből: ezt a helyzetet mutatja be az alábbi plakát.

Forrás: cw

Az anyám szűz – üzeni bodyján a gyermek. Mivel a sorozat címe Jane The Virgin, ezen nincs is mit magyarázni, ez sem egy túlgondolt ötlet, mégis működik.

Forrás: cw

Az Amerikai Horror Storytól megszokhattuk, hogy sokkol, szeret ijesztgetni, borzongatni. Az új évad kreatívjai alapján semmit nem lankadt a kedv, továbbra is szárnyal a fantázia, és akinek gyomra van hozzá, újfent szürreális, meghökkentő képsorokra számíthat.

Forrás: fx

A végére egy kakukktojás, egy dokumentumfilmhez készült plakát került. Érzelmekre próbál hatni, a fekete-fehér, pajzsos rohamrendőrök előtt színesben egy kislány, népi viseletben. Igen hatásvadász, tagadhatatlan.

Forrás: Netflix

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK