A levakarhatatlan szerető és a szűz anyuka

Rachel Bloom
Vágólapra másolva!
Mutatunk pár kreatívabb tévés posztert az elmúlt napok terméséből.
Vágólapra másolva!

Az első az amúgy nagyszerű Narcos sorozathoz készült, szellemes és baljós. Kokainból tákolták össze Dél- és Közép-Amerikát, méghozzá régimódi borotvapengével. Miami, Bogota, Medellin vérpöttyök a nagy fehérségben, még a Falkland-szigetek is fellelhetőek délkeleten - megannyi ötletes szimbólum.

Forrás: Netflix

A következő sorozatplakát nagyon szimpla, de néha épp az egyszerű ötletek működnek jól. A sztori szerint Rebecca Bunch egy piócaként tapadó csaj, aki nem hagyja, hogy élete szerelme végleg kilépjen az életéből: ezt a helyzetet mutatja be az alábbi plakát.

Forrás: cw

Az anyám szűz – üzeni bodyján a gyermek. Mivel a sorozat címe Jane The Virgin, ezen nincs is mit magyarázni, ez sem egy túlgondolt ötlet, mégis működik.

Forrás: cw

Az Amerikai Horror Storytól megszokhattuk, hogy sokkol, szeret ijesztgetni, borzongatni. Az új évad kreatívjai alapján semmit nem lankadt a kedv, továbbra is szárnyal a fantázia, és akinek gyomra van hozzá, újfent szürreális, meghökkentő képsorokra számíthat.

Forrás: fx

A végére egy kakukktojás, egy dokumentumfilmhez készült plakát került. Érzelmekre próbál hatni, a fekete-fehér, pajzsos rohamrendőrök előtt színesben egy kislány, népi viseletben. Igen hatásvadász, tagadhatatlan.

Forrás: Netflix