A változás gyönyörét mutatja be az Internet Hungary

Csermely Ákos- Médiahungary
Vágólapra másolva!
Két napon át, öt teremben folyamatosan, szünet nélkül mennek majd az előadások, beszélgetések az idei Internet Hungary konferencián Siófokon, szeptember 29-én és 30-án. A főszervezőt, Csermely Ákos igazgatót kérdeztük.
Vágólapra másolva!

Miben lesz más az idei Internet Hungary, mint az előzőek?

Két napon át öt előadóteremben folyamatosan, szünet nélkül folynak az előadások. A Cisco és a svájci International Institute of Management Development (IMD) által készített tanulmány szerint öt éven belül a cégek negyven százaléka szorulhat ki a piacról, vagy veszíthet jelentősen a pozíciójából a digitalizáció következtében. Szemfüleseknek és kreatív gondolkodóknak ez egy lehetőség a piaci terjeszkedésre vagy a piacra lépésre. Ezért lett az idei konferenciánk mottója: A változás gyönyöre.

Csermely Ákos Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

Mire fókuszál leginkább az idei Internet Hungary?

Minden év más, másról szól. Idén a digitális gazdaság térnyerése van előtérben, és a gazdaságra és a piacra gyakorolt hatását vizsgáljuk. Fontos kiemelni: nem a jövőről, hanem a jelenről, a napi gyakorlati üzletről beszélünk. Nem tekintünk messzebb három, legfeljebb négy évnél.

Személyesen mely előadásokra különösen kíváncsi?

Harmincegy külföldi előadó, szakember jön, és én minden témát szeretek, mindegyik érdekel. Az elmúlt 16 év tapasztalatai alapján várhatóan több mint 1500 szakember részvételével zajló ismét közös gondolkodásra hívjuk a távközlési, informatikai, internetes, média és kommunikációs szakterületek képviselőit, a digitális gazdaság szereplőit és az internet-felhasználókat.

Minden programról, árakról részletesen itt olvashat, Csermely Ákossal készült hosszabb interjúnkat pedig itt találja.