Magyarországra látogat a Tortakirály

Tortakirály
Cake Boss
Vágólapra másolva!
Már a hetedik évaddal jelentkezik a TLC műsorán a Tortakirály. Buddy Valastro hamarosan Budapesten népszerűsíti a sorozatot, és október 7-én a MOM Park bevásárlóközpontban személyesen is találkozik hazai rajongóival.
Vágólapra másolva!

Buddy Valastro, a TLC arca egy New York-i olasz cukrászdinasztia negyedik generációjának tagja. Tizenegy éves kora óta dolgozik a család 1910-ben megnyílt cukrászdájában, a Carlo's Bakeryben, amelyet 17 éves kora óta ő vezet. Keze alatt vált a cukrászda egyre népszerűbbé és világszerte ismertté.

A családi recepteket különleges dekorációkkal ötvözi, stílusa és olaszosan dús fantáziája révén nemcsak Amerika egyik leghíresebb sztárcukrásza lett, de

Magyarországon is népes rajongótábora van.

A Tortakirály Magyarországra jön Forrás:Cake Boss

A Tortakirály hetedik évadában a Carlo's Bakery terjeszkedésének és az eredeti, első üzlethelyiség felújításának történéseit ismerhetjük meg.

A budapesti találkozó házigazdája Havas Dóra gasztroblogger lesz, aki a mesterfogásairól, kulisszatitkairól és kedvenceiről fogja kérdezni Buddyt. A Tortakirály a legkreatívabb magyar torták kiválasztásában is részt vesz majd.