Steven Soderbergh új tévés projektjénél a nézők dönthetik majd el, hogy mi történjen a szereplőkkel, köztük Sharon Stone-nal.

Steven Soderbergh Mosaic címmel készít rendhagyó tévéfilmet az HBO-nak, amelyben Sharon Stone-nak szánja a főszerepet, de a Variety szerint a többek között a Tron: Örökség-ben és a Rendíthetetlen-ben látott Garrett Hedlund is benne lenne.

Sharon Stone lesz a projekt arcaForrás: AFP/Robyn Beck

A lap úgy tudja, a Mosaic egy interaktív film lesz, ahol – a Kaland, Játék, Kockázat című könyvsorozathoz hasonlóan – a nézők több verzió közül választhatják ki, hogy merre haladjon a cselekmény.

Soderbergh úgy nyilatkozott, az HBO két dolog miatt kattant rá a projektre: egyrészt a történetmesélésnek egy teljesen új formáját mutatja be, másrészt egy új Emmy-kategóriát is életre hívhat, amelyben jövőre még ők lesznek az egyedüli jelöltek.

Steven Soderbergh munka közbenForrás: Pro Video

Az ötlet persze nem teljesen új, például a Psych – Dilis detektívek századik epizódjához is több lezárást készítettek, amelyek közül a nézők által megszavazottat adták le. A Mosaic-ban viszont nemcsak a végjáték, de a közbenső jelenetek is változhatnak a nézők igényei szerint, így sokkal több kifutási lehetőség lesz.