Szorult helyzetbe kerül a Dr. Csont főhőse

2015.10.01. 08:39

Lesznek izgalmak a Dr. Csont következő, tizenegyedik évadjában is – csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül egy-két részlet! 

A tizedik évad fináléja után már lehetett tudni, hogy nagy változások lesznek a Dr. Csont folytatásában, majd az is kiderült, hogy a történet szerint Boothnak nyoma vész, és egy FBI-ügynök is nyomozni kezd utána, akit a 24-ben is látott Kim Raver alakít.

A színésznő karaktere abban a közel kétperces részletben is megjelenik, amelyet a FOX előre kilőtt a netre az október 1-jén érkező szezonnyitó epizódból. Caroline Julian ás James Aubrey épp Booth eltűnéséről tárgyalnak, majd belép az ügynöknő, és rögtön össze is szólalkoznak azon, hogy Booth gyanúsított-e vagy sem:

Aubrey azt mondja, úgy tudta, a férfi szimplán eltűnt, a nő azonban felvilágosítja:Van egy szétégett hullánk, rajta Booth fegyvere. Ez ne tenné őt gyanúsítottá?"

Booth köddé válásának egyébként igen prózai oka van, a forgatókönyvíróknak meg kellett oldaniuk, hogy egy ideig az ügynököt alakító David Boreanaz nélkül menjen tovább a történet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK