Istenes Bencét rajongók zaklatják, feljelentést fontolgat

2015.10.01. 09:47

Az RTL Klub műsorvezetőjét két hónapja zaklatja két rajongója, egyikük a címét is tudja és az otthona körül figyeli. Istenes Bence kiakadt, azt mondja, elfogyott a türelme.

Az egyik nő úgy akarja elnyerni a tévés szimpátiáját, hogy Csobot Adélt utánozza. „Adél nagyon szereti a pillangós ruhákat, van is egy csinos inge, ami ilyen mintákkal van tele. Az egyik lány beszerzett egy ugyanilyet, lefényképezte magát benne és elküldte nekem, hogy nézzem meg, neki mennyivel jobban áll" - mesélte.

Két hónapja nincs nyugta, az esetek pedig egyre kellemetlenebbek számára.

Elfogyott a türelme, lépéseket fog tenniFotó: Szabó Gábor - Origo

„Van, hogy Adél veszi fel a telefont, de akkor egyből le szokta rakni a zaklató. Én egy tök békés ember vagyok, eleinte próbáltam kizárni őket a gondolataimból, mert hiszek abban, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, de kezdek komolyan kétségbeesni, mert kezelhetetlenné vált a helyzet. Az a lány, amelyik Adélt utánozza, a címemet is tudja, és már az otthonomnál is zaklat. Ha nem változik a helyzet, a rendőrség segítségét fogom kérni, mert elfogyott a türelmem" - részletezte a Borsnak. Hozzátette, hogy a lányok csak pazarolják az idejüket, azt viszont már elérték, hogy az esetek miatt nyugtalan.

Nem Istenes Bence az egyetlen, akit már zavarnak egyes rajongók, Vastag Csaba, Király Viktor és Korda György itt mesélt hasonló élményeiről az Origónak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK