Rendőrök elől menekültek a Bűbájos Boszorkák

Túl a térkép szélén
Vágólapra másolva!
Shannen Doherty és Holly Marie Combs főszereplésével indult új utazós műsor, ők korábban a Bűbájos Boszorkák-ban testvéreket alakítottak. A Túl a térkép szélén című sorozatban nem játszanak szerepet, a barátnők bejárják az Egyesült Állomok déli részét, hogy az egyes városok nevezetességeit és gasztronómiáját bemutassák.
Vágólapra másolva!

A két színésznő levetkőzve minden sztárallűrjét bakancsot húz, öreg terepjáróba ül, majd alig ismert kisvárosokba látogat, hogy megismerkedjen a helyiekkel és a helyi jellegzetességekkel. A lányokkal persze minden állomáson történik valami extrém: paradicsomcsatába keverednek, kísértetekre vadásznak, menekülnek a rendőrök elől - eközben egymással viccelődnek, nagyokat nevetnek és nem hagynak ki semmi lehetőséget, ami útjukba esik.

A két színésznő hamar kijön a helyiekkel is Forrás: Travel Channel

Négy hét alatt hat állam

Shannen Doherty azért találta ki, hogy barátnőjével utazós szériát forgat, mert be akarta bizonyítani, hogy

nem kell látnivalókért és élményért egzotikus szigetekre és európai nagyvárosokba utazni az amerikaiaknak,

mikor kevesebb pénzből saját országukban is jól tudnak szórakozni. A sorozat 2014-ben forgott és a rajongók szavazhattak, hogy hova látogassanak el és milyen programokat, kalandokat próbáljanak ki.

A Bűbájos Boszorkányok forgatása óta jó barátnők Forrás: Travel Channel

Négy hét alatt Shannen és Holly hat déli államot járt be: Kentuckyban például zipline-on csúsztak egy barlangban, Tennessee-ben táncmulatságba mentek a countryklubba, majd részt vettek egy illegális házipálinka főzésben az erő mélyén.

Mivel mindketten nagy állatbarátok, minden részben szerepet kapnak az állatok: meglátogatnak egy menhelyet, ahol bántalmazott és elhagyott lovakat ápolnak, egy másik részben delfineket és teknősöket simogatnak.

Mindent kipróbálnak, amit az adott hely kínál Forrás: Travel Channel

Bár számos érdekes helyszínt bemutat, a széria nem hasonlít a tipikus utazós műsorokhoz, sokkal inkább egy szórakoztató road movie, amiben barátnők csacsognak és ismerkednek az országgal - nem valószínű, hogy minden epizódra leülünk a tévé elé, de ha odakapcsolunk, okoz néhány vidám percet a két színésznő.

Amerikában 2015 elején kezdték vetíteni a Túl a térkép szélén-t, pár hónappal később derült ki, hogy Shannennek mellrákja van, így a folytatás még várat magára. Itthon a Travel Channel adja.