Meztelen költőnő és tátott szájak az RTL-es Got Talentben

2015.10.17. 21:37

A második adás első felét imitátorok lepték el, később azonban láthattunk értékelhető előadást is.

Folytatódott az RTL Klub őszi show-ja, a Hungary's Got Talent, továbbra is felvételről látjuk a nyári válogatókat. A műsor ezen szakaszában még túlnyomórészt az önjelölt mikrosztároké, a fogadásból érkező magamutogatóké, a javíthatatlan exhibicionistáké a terep, a cél pedig a vegytiszta szórakoztatás: ha a készítők szerint egy Ronaldo-imitátor vagy egy David Guetta-hasonmás minimalista és suta előadása vicces, akkor az megy adásba.

Forrás: RTL

Idővel javult a helyzet, volt egy ügyes fénytáncos csapat, amely minőségi produkcióval rukkolt elő, és egy tényleg hajlékony táncos-tornász kislány, aki nyilván minden kismamát és nagymamát zsebre tett, de ez még nem indokolja, hogy a zsűri pár tagja olyan nagyra tátott szájjal bámulja, mintha egy marslakó szállt volna le a Vörösmarty-téren, és tüzet kért volna egy megdermedt turistától. Mutatjuk:

Forrás: RTL

És akkor még nem beszéltünk a virágkoszorúban érkező soványka költőnőről, aki szavalás közben levetkőzött meztelenre – közös dekázást sorsolunk ki egy Ronaldo-hasonmással azok között, akik emlékeznek, miről szólt a költemény! Mutatjuk ezt is: 

Forrás: RTL

Van olyan, amikor a néző is kínosan feszeng: kellemetlen vergődést hozott egy amatőr stand-upos fellépése, akit sajnált is a néző, mert nyilván ő a mókamester a baráti társaságában, és a helyi kocsmában térdüket csapkodva röhögnek a haverok az olyan szövegeken, mint a „böllérfejű lány”, azonban amint kiállt a száz néző, a kamerák és a zsűri elé, a szövegét is elfelejtette, keserves makogás lett az egészből. Nála sokkal viccesebb volt egy lányka, aki kutyás produkcióval jött, de az állat menten kiszaladt a színpadról, és ennyi volt, nem láttuk őket többet.

Favágás helyett volt sokkal színvonalasabb jégszobrászat, káromkodó szavalás helyett vérszegény bűvészkedés. Nem bírja el a műsor ezt a baromságot"  – ingatta fejét a végén Csuja egy kretén csapat idétlenkedése láttán, amit a láthatóan jól szórakozó Sebestyén Balázs már avantgárdnak nevezett, noha csak kelet-európai Jackass-imitációval vegyített kocsmai bunyó volt, ami sokkal jobban érvényesült volna háromszoros tempóban, Benny Hill-zenével.

Szavazzon!