A folyton szexelő Lady Gagára fáj a foguk

Lady Gaga
Vágólapra másolva!
A végtelenül buja, falánk vámpírnőt alakító énekesnőt felkérték az Amerikai Horror Story hatodik évadjára is.
Vágólapra másolva!

Lady Gaga új arc a horrorsorozatban, de egyből főszerepet kapott az ötödik évadban, ő alakítja a nyomasztó, rémséges múlttal terhelt Cortez szálloda üzemeltetőjét, főnökasszonyát. Nem mellesleg 110 éves vámpír, aki épp a legutóbbi epizódban tett szintén vérszívó élőhalottá egy önpusztító modellfiút, és két részben egy nővel és négy pasival hempergett (ezekből kettő még él, már amennyiben egy vámpírt élőnek számítunk).

Forrás: FX

A sorozat vele új lendületet kapott, úgyhogy Ryan Murphy fel is kérte a folytatásra, a hatodik évadban is főszerepet kaphat. A producer a Twitteren is jelezte, hogy el van ragadtatva, amit Gaga művel, az csodálatos, így hivatalosan is megkereste. Az énekesnőnek azonban a zenei karrierje miatt nem biztos, hogy lesz 2-3 hónapja a forgatásra.

Forrás: FX

Mint korábban írtuk, 12,1 millióan nézték meg pár nap alatt az első részt a tévében és weben. A csatorna történetében ez volt a második legnézettebb adás, csak az Amerikai Horror Story előző – negyedik – évadjának nyitóepizódja múlta felül. Ilyen impozáns nézettség, kiugró érdeklődés mellett még évekig mehet a sorozat.

Forrás: FX

Az American Horror Story: Hotel szereplői közt látható Lady Gaga, Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Wes Bentley, Matt Bomer, Chloë Sevigny, Denis O'Hare, Cheyenne Jackson, Evan Peters és Finn Wittrock.

Forrás: FX
Forrás: FX
Forrás: FX