Soma pongyolában találta magát Hajós Andrásnál

Soma Készhelyzet
Vágólapra másolva!
Az intenzív spirituális lélekvezetés után Soma Mamagésa visszatér a zenéhez, a humorhoz és a játékhoz. A megújuláshoz vezető út egyik első állomása a Készhelyzet stúdiója volt, ahol a házigazda, Hajós András váratlan szituációba hozta Somát. A művésznő olyan hihetetlen energiával vetette bele magát a Comedy Central műsorának pikáns jelenetébe, hogy még az improvizációhoz szokott színészeket is meghökkentette.
Vágólapra másolva!

Soma úgy érzi, ideje változtatnia az életén: kilencedik könyve megírása után döbbent rá, hogy megtelt a lelke. "Akkor van sok energiánk, ha olyasmit csinálunk, ami lelkesít.

Hihetetlen tőkét halmoztam fel: a munkám során millió emberi történetet gyűjtöttem össze, nagyjából négyezer levélre válaszoltam és több mint ezer nőt hallgattam meg személyesen. Ezeket a tapasztalatokat szeretném játékosan felhasználni, itt az ideje valami újnak és frissnek" - mondta.

Soma a Készhelyzet következő részében Forrás: Comedy Central

Hogy pontosan mire készül, azt Soma még nem árulja el, ám a zenéhez és a humorhoz biztosan köze lesz. Új zenekarában a VANAVAN-nal nyáron debütált, már elkezdődtek a stúdiófelvételek is. A Comedy Central új műsorában a meghívott vendégek egyik pillanatról a másikra egy idegen helyzetben és ruhában találják magukat: csak rajtuk múlik, hogy merre viszik el a történetet.

"Amikor felhívtak, hogy szeretném-e kipróbálni a Készhelyzetet, azt válaszoltam, hogy pont egy ilyen váltásban vagyok, ha lehetne hármat kívánni, biztosan azt kérném, legyen több játék az életünkben. Hatalmas energiával vetettem bele magam a jelenetbe, flow-ban csináltam végig a felvételt. Olyannyira, hogy szerintem a jelenetben álló színész kicsit meg is szeppent, amikor beléptem" - mondta.

Soma a műsor szerelem témakörű blokkjában kapott helyet, pongyolában, egy igazán pikáns szituációba kóstolhatott bele.

A szerelem témakörben kapott szerepet Forrás: Comedy Central

Soma Mamagésa a Készhelyzet második adásában tűnik fel, hétfőn 21.30-kor.