Sztárban sztár: Volt már jobb este, Baby Gabit kiszavazták

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Hangi adottságok tekintetében Baby Gabi a jobbak között volt eddig, de a Kozmix-paródiája nem volt meggyőző, ő esett ki.
Vágólapra másolva!

Baby Gabi és Csobot Adél állt a lista végén a nézők voksai alapján, és az összesített állás is ezt mutatta az utolsó körös szavazás előtt. Az este amúgy nem ígért sokat, de nem a fellépők, hanem a kapott feladatok miatt: mi ugyan emlékszünk Pain egyetlen slágerére, a Szex vajon mi? című, roppant idegesítő rettenetre, de

szerettük volna már elfeledni.

Az ausztrál Sia neve valószínűleg a magyar tévézők 98 százalékának semmit nem mond, és lássuk be, SP-t imitálni sem egy leányálom, ezeknél több karakteres, ismertebb előadó van szerte a világon és itthon – köztük olyan is, aki még nem volt az előző két évadban.

Tóth Gabi Lovasiként Forrás: TV2

Talán a verseny indulása óta Gáspár Laci kerül az élre a nézők voksai alapján, neki most sem volt félnivalója Will Smith-ként, sőt, alighanem ő nyeri a harmadik évadot. Liptai Wolf Katinak és Tóth Gabinak adta volna a plusz voksot, utóbbit Havas is kiemelte, ő Lovasi Andrásként próbált érvényesülni. Bereczki Csobot Adélt tartotta volna benn, ha lett volna rá módja, Majka pedig szintén a ma este borostás, mellszőrrel is kidekorált Tóth Gabi mellett érvelt.

Gáspár Laci nyeri majd szerintünk a versengést Forrás: TV2
Rácz Gergő Paint imitálta Forrás: TV2
Varga Győző ma este James Brown volt Forrás: TV2

Hangi adottságok tekintetében Baby Gabi a jobbak között volt eddig, de a Kozmix-paródiája nem volt meggyőző, ő esett ki. Nem tűnt túl bánatosnak, pedig annál több a gázsi, minél tovább megy valaki.

Jövő vasárnap Peter Srámek Tina Turnert kapta feladatnak, Rácz Gergő Tarkanként bukkan majd fel. Varga Győző Geszti Péter lesz, Wolf Katinak pedig Prince jutott, ami jó feladatnak tűnik, bár 25-30 centivel magasabb nála. Csobot Adél Liza Minnellit kapta feladatnak, Gáspár Laci Chert, Tórh Gabi Cserháti Zsuzsa bőrébe bújhat. Jövő héten lesz két közös produkció is, az adásidőt ugye ki kell tölteni.