A Dumaszínház új fellépői között van egy egypetéjű ikerpár is, Fekete Melinda és Fekete Andrea együtt állnak színpadra.

Október 27-én egy ikerpár is látható lesz a Kompót Dumaklub színpadán, Fekete Melinda és Fekete Adrienn együtt próbálja ki magát a stand-upban. Ők azok:

Forrás: Dumaszínház

"Fekete Adrienn és Melinda vagyunk, budapesti ikrek. Egypetéjűek. Mindig együtt jártunk minden suliba. Egyszer próbáltunk elválni, de nem lett jó vége. Lelki sziámi ikrek és négy szemes szenzor vagyunk. Szeretnénk feltalálni az egy zsinórból induló, majd kettéágazó mikrofont. Kommunikáció szakot végeztünk, sokat gondolkodunk és beszélünk. Ezért is jöttünk el a Dumaszínház tehetségkutatójára. Szeretnénk műfajt teremteni az iker stand-uppal. Sokszor nehéz eldöntenünk, hogy ki viselje a nadrágot, de ez nem baj, mert mindkettőnknek jól áll. Ketten vagyunk, így lesz a közönségből nevető harmadik" – áll a lányok bemutatkozójában a Dumaszínház oldalán, de egy videóban is vallanak magukról:

Nem véletlen, ha az ikrek ismerősnek tűnnek, korábban feltűntek már a Rising Star-ban is, de ott nagyon leszerepeltek – reméljünk, a stand-up jobban megy nekik, mint az éneklés.