A Walking Deadet okolják egy gyilkosságért

walking dead
Vele sem futnánk össze egy sötét sikátorban
Vágólapra másolva!
Egy amerikai férfi beismerte, hogy megölte egy barátját – a rendőrségnek azt mondta, az áldozatot zombinak hitte, miután megnézte a The Walking Dead több epizódját.
Vágólapra másolva!

Az új-mexikói Grants városában egy Damon Perry nevű 23 éves srác a rendőrségnek bevallotta, hogy agyonverte egyik barátját, a vele egyidős Christian Paquint – számolt be róla elsőként egy helyi újság, a Cibola Beacon.

A hírrel azóta foglalkozott már többek között a Daily Mail is, ott azt írták, nem egyszerű verésről volt szó, egy gitár és egy mikrosütő is közrejátszott Paquin halálában. "Ez volt az egyik legszörnyűbb bűnügyi helyszín, amit valaha láttam, pedig már tizenöt éve vagyok az egységnél" – mondta a Daily Beastnek a helyi rendőrség szóvivője, Moses Marquez.

A híradások abban megegyeznek, hogy Perry a rendőrségnek elmondta, a haverjával "jelentős mennyiségű" alkoholt fogyasztottak már el, amikor

arra lett figyelmes, hogy Paquin kezd zombivá változni,

állítólag meg is harapta őt – a gyanúsított pedig azzal válaszolt, hogy agyonverte. A tettét annak tudta be, hogy előzőleg egyszerre több epizódot is megnézett a The Walking Dead-ből, a sorozat pedig köztudottan tele van zombival.

Egy arc a Walking Deadből Forrás: FOX

A rendőrséget egyébként azért hívták ki, mert Perry az utcán is késsel fenyegetőzött, a kiérkező járőrök egy környékbeli lakásban bukkantak rá, az áldozattal együtt.