Egykori pomponlány az új tinisorozat főhőse

2015.10.30. 10:39

A Nickelodeon legújabb sorozatának, a Bella és a bulldogok-nak főszereplője, a középiskolai pom-pom lányok vezére úgy dönt, szurkolás helyett inkább a focista fiúk csapatát erősíti - ez okozza a bonyodalmat és vicces helyzetet az új tinisorozatban.

A pomponlányok népszerű vezérének Bella Dawsonnak egyik napról a másikra feje tetejére áll az élete, amikor úgy dönt, valóra váltja néhai édesapjához kötődő álmát és a középiskolai futballcsapat tagja lesz. Amikor Bella és a Bulldogok hátvédjeként folytatja sportos pályafutását, barátai kereszttüzében találja magát. Ki kell találnia, hogyan állítsa maga mellé a focista srácokat úgy, hogy közben nem veszíti el a legjobb barátnőit a szurkolócsapatból.

Bella a sorozat főszereplőjeForrás: Nickelodeon

A tizenhárom éves Bella (Brec Bassinger) okos, határozott, optimista és a legnehezebb akadályokat is játszva legyőzi. Egyik legnagyobb ellenfele azonban a szintén tizenhárom éves Troy, aki a fiúk vezetőjeként fenyegetve érzi a pozícióját Bella miatt.

A Bella és a Bulldogok sorozatot idén januárban mutatták be Amerikában. A kreatív csapatot olyan nevek erősítik, min Gabe Garza és Jonathan Butler, akik a Nickelodeon szellemes sorozata, a Hathaway Kísértetlak készítését is jegyzik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Az első epizód november 1-jén 19.40-től látható.