Peter Srámek kikezdett Havas Henrikkel

2015.11.01. 21:20

Az előző hetinél szórakoztatóbb estével folytatódott a TV2 show-ja, Varga Győző a heti kieső.

A Sztárban sztár november 1-jei adásában a zsűrinél Varga Győző állt a lista végén 30 ponttal, de Wolf Katitól sem voltak elájulva Liptaiék, 32 pontot kapirgált össze. A nézőknél Wolf Kati volt a sereghajtó, épphogy megelőzve Csobot Adélt. Az összesített lista élére másfél óra adásidő után Rácz Gergő került, Peter Srámek előtt.

Srámek nem annyira hasonlított Tina TurnerreForrás: TV2

Srámek Tina Turnert kapta feladatnak, kinézetben nem volt az igazi (az orron dolgozhatott volna a maszkos csapat), de énekben tisztességesen megoldotta, Havas Henrik nem tudta levenni róla a szemét. Rácz Gergő Tarkanként bukkant fel, Varga Győző viszont nem kapott nehéz feladatot, Geszti Péter volt, ugrált és rappelt az Áj Láv Jú című dal előadása közben. Wolf Katinak Prince jutott, bár 30 centivel magasabb nála.

Csobot Adél remekeltForrás: TV2

Csobot Adél Liza Minnellit kapta feladatnak, szerintünk parádésan teljesített. Gáspár Laci Chert, Tóth Gabi Cserháti Zsuzsát kapta, mindketten magas színvonalon hozták a karaktert, nyilván ők ott lesznek a legjobb háromban a végén.

Wolf Katinak volt már jobb produkciójaForrás: TV2

Hogy ne legyen vége másfél óra után, voltak még közös produkciók, láthatta a néző a Pet Shop Boys és a Spice Girls magyaros-vicces verzióját, szórakoztató, szellemes előadások voltak. A hang itt-ott megcsúszott, de a hangulat nem. Végül kiderült, hogy Varga Győző  heti kieső, nélküle megy tovább a show.

Volt egy kis Rapülők is ezen az esténForrás: TV2
Gáspár Lacit megint nagyon szerette a zsűriForrás: TV2
Tóth Gabi nagyot énekelt, de hangban inkább maga voltForrás: TV2
A magyar Pet Shop BoysForrás: TV2
Laza és vicces volt a Spice Girls-paródiaForrás: TV2

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK