Meghalt Fred Thompson színész és szenátor

"A Time To Kill" Broadway Opening Night - After Party GettyImageRank2 HORIZONTAL Looking At Camera Waist Up Theatrical Performance USA New York City Broadway - Manhattan Bryant Park Premiere PORTRAIT After Party Fred Thompson Arts Culture and Entertainmen
NEW YORK, NY - OCTOBER 20: Fred Dalton Thompson attends the after party for the Broadway opening night of "A Time To Kill" at Bryant Park Grill on October 20, 2013 in New York City. Neilson Barnard/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Meghalt Fred Thompson, Tennessee egykori szenátora, aki színészként is ismert volt, többek között az Esküdt ellenségek-ben játszott komolyabb szerepet.
Vágólapra másolva!

73 éves korában elhunyt Fred Dalton Thompson, halálát limfóma okozta. A politikusként és színészként is ismert férfi

1994 és 2003 között Tennessee szenátora volt,

ezzel párhuzamosan pedig számos filmben és sorozatban megjelent, először az 1987-es Nincs kiút-ban láthatták a nézők.

Fred Thompson 2013-ban Forrás: AFP/Neilson Barnard

Később olyan filmekben szerepelt, mint a Vadászat a Vörös Októberre, a Mint a villám vagy a Drágán add az életed. Képernyős munkái közül az Esküdt ellenségek volt a legemlékezetesebb, ennek 116 epizódjában játszotta D. A. Arthur Branchet.

A szerepét megismételte a sorozat több spin-offjában,

benne volt az Esküdt ellenségek – Az utolsó szó jogán-ban és a Különleges ügyosztály-ban is, egy-egy epizód erejéig pedig az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék-ban és a Kötelező ítélet-ben is feltűnt.

Újabban vendégszerepelt A férjem védelmében és az Ügynöklista című sorozatokban is, utolsó munkája a 90 Minutes in Heaven című keresztény film volt.