Fiala János a SportKlubon kapott önálló műsort, november 9-én indul a Kontár című "one man show".

November 9-én látható a SportKlubon a Kontár első adása, amelyben Fiala János a pótselejtezőre készülő magyar válogatottról mondja el a gondolatait. A műsorvezető hétről hétre a maga stílusában elemzi az aktuális sporteseményeket és azok politikai vonatkozását, a csatorna közlése szerint igazi "one man show"-ra lehet számítani. 

Fiala János a SportKlub stúdiójábanForrás: Origo

"Ami ma Magyarországon stand-up néven megy, az igazából nem stand-up, hanem egy kocsmapult mellett előadott magánéleti történetekkel túlzsúfolt ömlengés. Ebből kiindulva nálunk nem előfeltétel, hogy a Kontár humoros legyen. Alapvetően egy szabadgondolkodású műsor életre hívása a cél, amit a klasszikus szabad asszociáció vezérel" – mondta Fiala.

Nincs tabutéma. A jó ízlés határain belül bármeddig elmehetek. Az biztos, hogy mindig Magyarországról lesz szó, sőt ha kell, akkor a politikáról is, de csakis akkor, ha a téma és a kontextus indokolja azt" – ígérte. A sportolók és politikusok mellett még az újságírók is megkaphatják a magukét, Fiala ugyanis a sportmagazinok vezércikkeit is rendre kivesézi.

A Rádió Q-nál és az ATV-nél is hallott, látott Fiala már feltűnt a SportKlubon is korábban, tavaly Horti Gáborral indult közös műsora, a Ki a Jani?.