Politikai pályára lép a Született feleségek színésznője

2015 Film Independent Spirit Awards - Arrivals GettyImageRank2 VERTICAL USA BEACH California Santa Monica Film Industry Red Carpet Event Marcia Cross Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities 2015 IFP Independent Spirit Awards PersonalitySubmit
SANTA MONICA, CA - FEBRUARY 21: Actress Marcia Cross attends the 2015 Film Independent Spirit Awards at Santa Monica Beach on February 21, 2015 in Santa Monica, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Született feleségek-ből Bree Van De Kampként ismert Marcia Cross a sorozat óta nemigen tűnt fel a képernyőn, most viszont visszatérő szerepet kapott a Quantico-ban. 
Vágólapra másolva!

Marcia Cross visszatérő szerepet kapott a Quantico című sorozatban, ő játssza majd az egyik, már ismert figura, Caleb Haas (Graham Jones) édesanyját.

A nő FBI-ügynökből vált szenátorrá, az alelnöki posztért is indul,

anyaként és feleségként azonban kevésbé állja meg a helyét.

Régóta nem láttuk a képernyőn Forrás: AFP/Jason Merritt

A színésznőt a Született feleségek vége, vagyis

2012 óta nemigen láthattuk a képernyőn,

2014-ben volt csak benne a Fatrick-ben, de abból csupán egy pilot készült, sorozat nem lett belőle – ez után a Különleges ügyosztály-ban vállalt egy vendégszerepet. Bővebben itt írtunk arról, hogy hová tűnt az elmúlt években.

A Quantico középpontjában egyébként egy Alex Parrish nevű FBI-os (Priyanka Chopra) áll, ő egy terrortámadás legfőbb gyanúsítottja, aki próbálja tisztára mosni a nevét. Rajta keresztül ismerhetjük meg az FBI újoncait, köztük Calebet.