Új helyzet van, mindenfélét összezagyválnak Király Viktor továbbjutásáról

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Elvileg csak ma este lenne szabad kiderülnie, de a műsor wikipédiás oldalának szerkesztője kitett egy eredményt. Erre a fél ország elkomorodott, majd kikerült egy új lista, amely már jobban tetszik nekünk. Mi megy ott?
Vágólapra másolva!

A helyi idő szerint ma este, magyar idő szerint csütörtök hajnalban lenne szabad kiderülnie, kik jutottak be az amerikai The Voice 9. évadjának 12-es döntőjébe – ennek ellenére a Wikipédia már azt írja, hogy Király Viktor sem a zsűritagok támogatásával, sem a közönségszavazatokkal nem tudott továbblépni a 15. epizódból, a november 9-i részből. Ha ez így van, sajnáljuk. Nézzük csak:

Forrás: Origo

Hogy miért írják meg fél nappal korábban, azt nem tudjuk, de nem is pontos a névsor, legalábbis a műsor hivatalos oldalán nem pont ezek a nevek szerepelnek. A versenyben lévők közül például Korin Bukowski vagy Ellie Lawrence nincs is a listán, a november 9-i adásban listázott, ázsiai hangzású neveket pedig még a kiesők között sem találjuk.

Legutóbb, jó két hete is megírták, hogy kiesik (így történt), de semmi baj, mert Gwen Stefani megmenti (ennek szintén volt nyoma a Wikipédián a műsor adásba kerülése előtt, és így lett).

----------------

Update, szerda, 17.15: Elképzelhető, hogy egy ilyen költséges, forintban több milliárdos, komoly tévés produkció wikipédiás oldalát bárki szerkesztheti? Szerintünk kizárt, de az valószínű, hogy dilettáns módon teszi az, akinek ez a munkája. Az előbbi táblázat ugyanis később eltűnt, vele együtt a három, vietnaminak tűnő név is, és kikerült egy újabb tabella. Eszerint nyolcat a közönség visz tovább, négyet meg a mentoruk vagy mesterük, ahogy a hazai Voice-ban hívták a zsűritagokat. Ha jól értelmezzük a tabellát, akkor Király Viktort Gwen Stefani viszi tovább magával, azaz mégis továbbjut.

A rendszer úgy néz ki, hogy minden csapatból két versenyzőt juttatnak tovább a nézők, egyet pedig pluszban választhat a mestere. Egy adásban két csapat van, két adásra pont megvan így a 12 ember, a táblázatban is annyi van jelölve, ha összeszámoljuk a public's vote-okat meg a coach's choice-okat.

Azt viszont továbbra sem tudjuk, hogyan zárulhatott le a második csoport bejutása a wikipédiás szerkesztő szerint, amikor elvileg még lehet szavazni a keddi fellépőkre.

Itt a második, nekünk jobban tetsző lista:

Forrás: wikipedia