A 100 legjobb nő a tévéből: Orosz Barbara

Orosz Barbara
Vágólapra másolva!
Orosz Barbara még a jó poros Sziget Fesztiválra is talpig sminkben, magas sarkú cipellőben ment ki, mindig jólöltözött, frizurája éjjel-nappal perfekt, ad magára. Nem csak a vörös haja miatt figyelemreméltó: még akik személyes ismeretség nélkül modorosnak vagy hidegnek tartják, azok is elismerik, hogy nem egy hétköznapi jelenség, de egy igazán rejtélyes nő. Természetesen itt a helye a hetente bővülő százas listánkon.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 20. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Heti jó nőnk Orosz Barbara.

Tanult Gór Nagy Mária Színitanodájában, elvégezte a TV2 szerkesztő-riporter-műsorvezető kurzusát. Felbukkant az RTL Klub Pasik című sorozatában, 2007-ben a Cool TV délutáni stábjához került. 2008 – 2010-ig a Cool Night Extra című erotikus tartalmú éjszakai műsort vezette. 2011 februárjában a TV2 vele indította el a vasárnap délelőtti női magazinját, Talpig nő címmel. 2011 októberében Tűsarok címmel indult új műsora, amelynek már producere is. A műsor divattal, konyhai trükkökkel, szépséggel foglalkozik. Játszott a Jóban Rosszban című TV2-es sorozatban, feltűnt a Valami Amerika mozifilmben is.

Elrabolt, megkínzott, piszkos, sápadt szépségkirálynőt alakított a Győri Nemzeti Színház Razzia című darabjában Forrás: RTL

„Alapjában van egy nőies kisugárzásom, ami egy jófajta adomány, de azért vigyázni kell vele. Mostanában például szándékosan nem akarok szexről beszélni, bár véleményem természetesen van róla, de nem vagyok szakértő - beszéljenek róla a szakértők. Ezzel együtt nem bánom a bélyeget: Inkább

és közben van bennük egy kíváncsiság, hogy milyen lehetek valójában. Mert ez nem szokott kiderülni a nyilatkozataimból, a magánéletemről sem beszélek" – mesélte az Origónak egy korábbi interjúban.

A 2010-es Operabálon Forrás: RTL Sajtóklub

„A színház és a műsorvezetés is szenvedély, és mindkettő az én szenvedélyem. Viszont mindkettő teljes embert és maximális energia-befektetést kíván. Nem érzem úgy, hogy bármelyikről is le kellene mondanom, de most a műsorvezetésre szeretnék teljes erőbedobással koncentrálni" - tette hozzá.

A Cool Night Extra műsorvezetőjeként Forrás: Cool TV sajtóklub
Forrás: Cool TV sajtóklub

Mostanában már komoly üzletasszony is. „Színésznőként diplomáztam és mellette műsort vezettem, több lábon álltam kezdettől fogva. De alapvetően két olyan hivatást választottam, ahol mások döntöttek az életemről, a sorsomról. Ez a szakma velejárója. Sosem gondoltam, hogy egyszer mindennek hátat fordítok. Aztán elérkezett egy pont, amikor olyan erős vágyat éreztem, hogy úgy mondjam el, úgy mutassam meg, amit gondolok. Kompromisszumok nélküli, hogy saját platformot hoztam létre, csak hogy senki se szólhasson bele a dolgaimba" - nyilatkozta a Life.hu-nak.

Ez sem mai kép, de igen mutatós Forrás: RTL Sajtóklub

"Az utóbbi két évben teljes egészében megváltozott, átalakult az életem. Egyrészt tudatos döntés volt, hogy visszaszorítottam a partikon és így a bulvárban való jelenlétemet, mert egy idő után ez már inkább fárasztott, mint kikapcsolt. Jelenleg a produceri, műsorgyártói munkám áll a fókuszban. (...) Komoly lehetőséget kaptam a sorstól, és új,

azzal, hogy saját műsorgyártó céget alapítottam. Rengeteg dolog nem egyeztethető már össze az új világommal, és olyan momentumok is akadnak, amikkel ma már nem akarok foglalkozni" - mesélte.

Orosz Barbara még a Cool Tv-s időkben Forrás: RTL Sajtóklub

"Én nem kapok ajándékba a két szép szememért semmit. Ez az egész színtiszta üzlet. Vásárolom a felületemet a csatornától, és azzal azt kezdek, amit akarok. Ezt a fajta szabadságot ma a médiában nem sokan mondhatják el magukról. Ez persze együtt jár rengeteg feszültséggel, felelősséggel, folyamatos döntéshozatallal" - fejtegette.

A végére hagytunk pár újabb képet:

Forrás: Tűsarok Orosz Barbarával
Forrás: Tűsarok Orosz Barbarával
Forrás: Tűsarok Orosz Barbarával
Forrás: Tűsarok Orosz Barbarával
Forrás: Tűsarok Orosz Barbarával