Szexpartnerei perelhetik, börtönbe kerülhet Charlie Sheen

Charlie Sheen
Vágólapra másolva!
Számos szexuális partnere volt az elmúlt években, akár mind be is perelheti.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Charlie Sheen egy komolyabb bejelentésre készül a keddi Today's Show-ban. A szakma szerint ez egészségi állapotával függ össze, a lapok szerint HIV-pozitív, és ezt kívánja megerősíteni.

A People magazin már azt fejtegeti, hogy amennyiben tényleg vírushordozó, és ennek egy ideje tudatában van, akkor volt partnerei nagyobb számban beperelhetik – és köztük lehet volt felesége is.

A kaliforniai törvények szerint bűncselekmény az AIDS szándékos átadása egy partnernek,

de szakértők szerint ez a szándékosság azért nem feltételezhető a színészről. A Los Angeles-i Center for Health Law, Policy and Practice vezetője szerint azonban más államban komoly bajba kerülhet Sheen. „Ki tudja, hol szexelt... Más államokban mások a törvények, és olyan is van, ahol akkor is perbe foghatják, ha használt óvszert" – vélekedett.

Charlie Sheen Forrás: AFP/Joe Klamar

A Nyugi, Charlie és a Két pasi – meg egy kicsi sztárja korábban számos gruppenben vett már rész pornószínésznőkkel, ő maga is rendezett szexpartikat az otthonában. Bevallotta, hogy több alkalommal fizetett prostituáltnak, egy időben pedig két nővel élt egyszerre villájában. A People által megkérdezett Susan Moss családjogi ügyvéd szerint még azok a szexuális partnerek is perbe foghatják, akik nem kapták meg tőle a HIV-vírust.