Autóversenyzős tehetségkutatót indít a közmédia

Ez még csak szimuláció
Vágólapra másolva!
A jövő négykeréken címmel december 10-én az M4-en indul Magyarország első autóversenyző-tehetségkutató műsora. Tíz epizódon keresztül nyolc fiatal küzd a fődíjért, egy egy éves profi szerződésért a Swift Cup Europe versenysorozatban.
Vágólapra másolva!

December 10-én, 21 órakor az M4-en indul Magyarország első autóversenyző-tehetségkutató műsora A jövő négykeréken. A Müller Attila vezetésével képernyőre kerülő műsor a tervek szerint ötvözi a tehetségkutatók mellett a reality sorozatok és az ismeretterjesztő műsorok elemeit is.

Ez még csak szimuláció Forrás: TMC Communication

A főszereplő 8 fiatal pilóta lesz, akik egymással versengve küzdenek a végső győzelemért. A fődíj egy egyéves profi szerződés a Swift Cup Europe versenysorozatban a Norbert Horvath racing versenyzőjeként.

A műsor zsűrije Forrás: TMC Communication

A műsor 10 epizódon keresztül mutatja be a profi autóversenyzővé válás folyamatát. Nincs kiesés, a jelölteket hétről-hétre egy négytagú mentorcsapat értékeli és vizsgáztatja. A zsűri: Horváth Norbert menedzser, csapatfőnök, Katona Gellért mérnök, Matics Zsolt fizioterapeuta és Szíjj Zsolt vezetéstechnikai mentor.