Friderikuszt kritizálta utolsó vendége

Friderikusz
Vágólapra másolva!
Pár hete Árpa Attila döntött úgy, hogy félidőben elmegy, most a vendéglátó hagyta el a stúdiószobát egy időre.
Vágólapra másolva!

Nemrég Árpa Attila színész, producer hagyta ott a 24 órásra tervezett forgatást, nem nagyon kívánt magánéleti dolgairól mesélni. Az évad utolsó adására Berki Krisztián érkezett, nem a sportoló, hanem a televíziós celeb, de nem sikerült túl jól az együttlét, mert Friderikusz egy adott ponton kiment a díszletlakásból.

Friderikusz Sándor Forrás: TV2

„Azzal kritizált, hogy nem adakozom. Nehogy már az a Friderikusz Sándor mondja meg nekem, hogy mikor és kinek adakozzak, akinek van egy villája meg egy penthouse lakása. Egyébként is, ha pénzt ad az ember, azzal csak tüzet olt, magát a problémát sosem oldja meg. Ő valamit elért húsz-huszonöt éve, de megmaradt azon a szinten, és azt próbálja fényezni, polírozni. Azt is meg kellene tanulnia, hogy hogyan lehet mások véleményét elfogadni. Neki ez nem mindig megy" – mondta Berki a Borsnak.

A műsor őszi évadjának legrosszabb nézettségét a Noszály Sándorral felvett adás hozta, noha a teniszező, volt tévés Nagy Ő igen nyíltan beszélt problémáiról. Hogy kire hány néző volt kíváncsi, azt itt megnézheti.