Mélypontok és csúcsok Pimasz úr, Papp Gergő műsorában

pimaszúr
Vágólapra másolva!
Papp Gergő műsora ősszel az RTL II-re költözött, az új csatornán a napokban véget ért az első évad, a Pimasz úr átcuccol-ban tizenkét vendéglátóhoz látogattak el. Megnéztük, kinek az otthonára és életére voltak leginkább kíváncsiak a nézők, ki érdekelte legkevésbé a közönséget.
Vágólapra másolva!

Pimasz úrék műsora szeptember 8-án startolt az RTL II-n, korábban a Super TV2 adta az epizódokat. Hogy miért váltottak csatornát, arról először az Origónak meséltek. Papp Gergő és felesége kétszemélyes stábként forgatott és vágta az anyagot, kedd esténként került képernyőre az adás, amit később megismételtek. Megvizsgáltuk, hogy a premieradásokat mennyien követték a teljes lakosság körében a tévében, így kiderült, kire voltak leginkább, kire legkevésbé kíváncsiak a nézők.

Az évadban meglehetősen színes volt a paletta, az első vendéglátó Nagy Feró volt, az adást 117 ezer néző figyelte a Nielsen adatai szerint. Ez lett egyébként az évad legnézettebb része, a második helyre Rubint Réka ért fel 106 ezer nézővel - hozzá látogattak el utoljára, november 24-én volt képernyőn.

Nagy Feró hozta a legtöbb nézőt Forrás: Pimasz úr átcuccol

Aleska légtornász mozdulataira már kevesebben voltak kíváncsiak, 76 ezer nézőt érdekelt, hogy mivel tölti egy napját, és mit művel a levegőben. Éder Krisztián, azaz SP a tinédzserkori hírnév megéléséről sokat mesélt Papp Gergőéknek, de

az énekesből fotóssá avanzsált srác nem hozta lázba a közönséget.

Nála érdekesebbnek tűnt Kiss Ádám, a humoristát 92 ezren nézték. Népszerű volt még a Gönczi Gáborról szóló adás is, aki születésnapját ünnepelte a kamera előtt, 93 ezer nézőt hozott a műsornak.

SP nem hozta lázba a nézőket Forrás: Pimasz úr átcuccol

Az évad felénél, a hatodik adásnál elmaradt a nézők jelentős része,

Laár András (39 ezer néző) és Szivós Márton vízilabdázó (35 ezer néző) miatt nem sokan kapcsoltak az RTL II-re.

Ganxsta Zolee már érdekesebbnek tűnt, 81 ezer nézőt érdekelt, akárcsak a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben is látott Novák Angéla, aki különös stílusú otthonában vezette körbe a házaspárt.

Novák Angéla epizódja több nézőt hozott Forrás: Pimasz úr átcuccol

Köztük ment le a Papp Szabolcsról szóló adás, a Supernem frontemberét 58 ezren nézték, ezzel a kevésbé népszerű vendéglátók közt végzett. Az utolsó előtti vendéglátó Michelisz Norbert volt, 69 ezren figyelték az autóversenyző napját. Mint már említettük, az utolsó vendéglátó Rubint Réka volt, az epizód nagyon szépen ment.

Mutatjuk grafikonon is, hogy produkáltak az epizódok - a legnézettebbet zölddel, a nézők számára legkevésbé érdekeset pirossal jelöltük.

A Pimasz úr átcuccol első évadja az RTL II-n Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés