Januárban jön Schell Judit és Csányi Sándor sorozata

Csak színház és más semmi
Vágólapra másolva!
A Csak színház és más semmi című hatrészes sorozatot idén nyáron és ősszel forgatták, januárban kerül képernyőre.
Vágólapra másolva!

A közmédia új sorozata a színház világába kalauzolja a nézőket, a történet egy színházi bemutatót ölel át az olvasópróbától a premierig. Mindeközben a színpadon szereplő színészek szerelmi kalandokon mennek keresztül. Báthory Alinda színésznőt Schell Judit alakítja, aki úgy próbálja visszaszerezni férjét, a színházi rendezőt, Fazakas Barnabást, hogy jelentkezik a darabjába. Az elvált férj szerepét Csányi Sándor tölti be.

Januárban startol a Csak színház és más semmi Forrás: MTVA

A két főszereplő mellett feltűnik Szervét Tibor, Szávai Viktória, Vecsei Miklós, Mikecz Estilla, Fehér Tibor, Lovas Rozi és Géczi Zoltán. A sorozatot főként a budapesti Thália Színházban forgatták, főbb helyszínei is autentikusan mind a színházi léthez kapcsolódnak: színpad, öltözők, büfé, kelléktár, irodák és néhány külső helyszín.

Ebben a színházban játszódik a történet Forrás: Bara Szilvia
Nyáron és ősszel forgattak Forrás: Bara Szilvia
A darabot is láthatjuk a sorozatban Forrás: Bara Szilvia

Az MTVA Kálomista Gábor cégével, a Megafilm Service Kft.-vel közösen készítette a Csak színház és más semmi-t, a közmédia 300 millió forintot szánt rá. Január 10-től heti rendszerességgel, vasárnap esténként 20.45-től láthatják a nézők a Dunán.

Az új szériáról és a magyar sorozatgyártásról Kálomista itt mesélt az Origónak.