Mindenki felállva ünnepelte a Sztárban sztár győztesét

2015.11.29. 21:30

Az nyert, akin a legtöbbet lehetett röhögni, és hangban sem vallott szégyent: Gáspár Laci a harmadik széria legsokoldalúbb előadója.

A We Are The Worlddel nyitott a komplett kompánia, Csobot Adél Michael Jacksonként tűnt fel, Tóth Gabi Cyndi Lauperként kornyikált és vonaglott, de szegény Bruce Springsteen lemaradt. A felvételről leadott produkció után Tilla jött, egy mondata közepére keverték a főcímet, tehát este hét sem volt még, de már beakadt egy baki. De nem volt idő búslakodni, mert az ifjabb Tóth lány Kis Grófóként bukkant fel, egy kis lakodalmas-mulatóssal, majd Auth Csillát próbálta színpadra vinni Csobot Adél, ő egy vizes telefonfülkében dalolászott Anettka-frizurával. Liptai Szolnoki Pétert, a duettpartnert dicsérte: Claudia vállát egy műszőr tekervény díszítette, ki tudja, mi okból.

We Are The World, magyar módraForrás: TV2
Kis Grófó lett Tóth GabiForrás: TV2

Pusztító, parádés és roppant szórakoztató volt Gáspár Laci Bonnie Tylerként: a produkció elején négy táncosnő rázta a melleit elszántan, később voltak lángcsóvák, táncikáltak cowboyok, őrült mókát láttak a nézők. Majka szerint egy bangkoki, rossz, olcsó transzvesztita show-ra emlékeztetett, de azért dicsérte is, Bereczki egy őrült nőt látott benne. Srámek a Nyári gyerekekkel jött, nem nagyon passzolt ez hozzá, de legalább a háttérben ugráló fiatalok meg a tinédzser nézők jól érezték magukat.

Bonnie Tyler sírna, ha ezt látnáForrás: TV2

Selena Gomezként tért vissza Adél, a zsűri inkább a korábbi hetekben mutatott produkcióit dicsérte, és megjegyezték, hogy most cuki volt. A semminél ez is több, de nála nagyobb ovációt kapott Majka Belehalok című slágerét előadó Gáspár Laci. Peter Srámek eztán visszakapaszkodott a végső győzelemre esélyesek közé, olyan jól hozta Hernádi Juditot a Sohase mondd című dallal: a zsűritagok szeme kiesett, szájuk a fülükig ért. „Sokkal jobb nő, mint a Pál Dénes. El tudod képzelni, mit érzek?" – kommentálta Majka a fellépést, és kétségtelen, ha Srámek karrierje megfeneklik, a kelet-európai transzvesztitabárokban azért össze tudja szedni a napi betevőt.

Gáspár "Majka" LaciForrás: TV2
Selena Gomezt hozta el Csobot AdélForrás: TV2

Tóth Gabi eztán a Crystal együttesbe csöppent, Kasza Tibi önkritikus szavai vezették fel a dalt, belátta, hogy vállalhatatlanul mozogtak és dobálták magukat a régi klipekben. A fellépést a zsűri hosszan méltatta, Tilla meg promózta egy kicsit a TV2 szilveszterét, ahol Kasza kap egy blokkot vagy egy komplett műsort.

Értékelés, végeredmény

Liptai szerint „méltán vannak ott a palettán” mint a legszórakoztatóbb műsor. Adélt pozitív életörömnek tartotta Bereczki, Gáspár Laci viszont szerinte „maga a show.” Havas jelezte, hogy Wolf Kati volt a nagy kedvence, Majka viszont hosszan érvelt Gáspár mellett, mondván, ő szórakoztatta leginkább a nézőket. A már kiesett egykori riválisok fele-fele arányban oszlottak meg Tóth Gabi és Gáspár Laci között.

A harmadik széria negyedik helyezettje Csobot Adél lett, ő ezt is vigyorogva vette tudomásul. Tóth Gabi vitte el a bronzot, nagy meglepetés nem lett tehát, egy hete is a két lány volt a harmadik-negyedik helyen. Nagyon kis különbség volt az első kettő között, a győztes, a legsokoldalúbb előadó Gáspár Laci lett, aki meg is hatódott, könnyes szemmel ünnepelt.

Két szavazatot még leadhat alább, ingyen van: