Melyik férfi volt a Sztárban sztár legjobb nője?

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Ezúttal sem úszták meg a Sztárban sztár férfi versenyzői a hosszú parókát és a női ruhákat, a harmadik évadban csak Bebe és Varga Győző maradt ki a nemváltásból. Csonka András, Rácz Gergő, Peter Srámek és Gáspár Laci megmutatta magát nőként a színpadon – de melyikük volt a legjobb nőimitátor?
Vágólapra másolva!

Gáspár Laci

A széria győztesét többször is láthatták női szettben a nézők, a Sztárban sztár alatt olyan oldalát mutatta meg, amit korábban soha – kétségkívül ő okozta a legtöbb vidám percet a harmadik évadban. Többek közt volt Whitney Houston, Bonnie Tyler és Cher is, a legemlékezetesebb alakítást pedig Olivia Newton-John bőrében nyújtotta. A zsűri szerint nem volt túl erős Donna Summer dalával, de akkor is igazi dívává alakították a sminkesek és a stylistok.

Jó munkát végeztek az átalakítók Forrás: Istvan Ruff
Gáspár Laci a döntőben Forrás: Istvan Ruff
Többször kapott női előadót Forrás: Istvan Ruff

Peter Srámek

Peter Srámeket is többször dicsérték, mikor női előadókat idézett meg a színpadon – a második helyen végzett az idei Sztárban sztárban. A döntőben Hernádi Judit egy dalát adta elő, korábban pedig Péterfy Boriként vonaglott a színpadon: akkor talán egy becsípett titkárnőre jobban hasonlított. Mikor Tina Turnert kapta feladatnak, Havas Henrik nem tudta levenni róla a szemét.

Minden alkalommal megdicsérte a zsűri Forrás: Istvan Ruff
Péterfy Boriként a színpadon Forrás: Istvan Ruff
A döntőben Hernádi Judit bőrébe bújt Forrás: Istvan Ruff

Rácz Gergő

Már az első adásban megmutatta, hogy milyen nő lenne belőle: Anastacia egy dalát adta elő tűzpiros szerelésben. Rácz Gergő később férfi előadókat kapott, szépen menetelt előre a műsorban.

Rácz Gergő tűzpiros női szettben Forrás: EVA/Eva

Csonka András

A búgó hangú dívát, Amanda Leart keltette életre Csonka András a színpadon a második adásban, neki is csak egyszer kellett női szettbe bújnia. Egész jól megoldották a feladatot az átalakítók, a ruháról viszont később azt mondta, hogy nem volt túl kényelmes.

Csonka András is kipróbálta, milyen nőként állni a színpadon Forrás: Istvan Ruff

Melyik férfi volt a Sztárban sztár legjobb nője a harmadik évadban? Szavazzon!

Szavazzon!

Melyik férfi volt a legjobb nő a Sztárban sztárban?

Két szavazatot még leadhat alább, ingyen van:

Szavazzon!

Melyik volt az elmúlt 2-3 év legjobb zsűrije?

Szavazzon!

Melyik volt a legirritálóbb, legidegesítőbb zsűri?