Tömeghipnózis és emberhúsevés a tévében

chalice goblet skull ceremonial bones moonlight table wood creepy death dead ritual skeleton religion evil halloween scary real skull and bones over a table, with candles and chalice.
Skull and bones
Vágólapra másolva!
A DoQ új sorozata bemutatja az emberi természet sötét oldalát és az ismeretlen kultúrák legbizarrabb szokásait, minden epizódban egy-egy felkavaró tabutémával ismerkedhetnek meg a nézők.
Vágólapra másolva!

A Különös rituálék című dokumentumsorozat olyan témaköröket mutat be, amelyeket a nyugati civilizáció tabunak bélyegzett. Az erős idegzetű tévénézők többek között megismerkedhetnek egy Aghori szerzetessel, aki úgy véli, hogy az emberhús fogyasztása fontos lépés a megvilágosodás felé, fiúkkal, akikből csak testük maradandó megsebzése során válhat férfi, illetve egy csoporttal, akik önként vállalják a kasztrációt.

Erős idegzetűeknek ajánlják a sorozatot Forrás: Nicolas Nadjar

A sorozat kulturális antropológusai a világ elszigetelt tájaira látogatnak, ahol az olyan bizarr rítusokat, mint a voodoo, a tömeghipnózis vagy a parázson járás a mai napig aktívan gyakorolják, sőt, felkeresik azokat az embereket is, akik köztünk élve hódolnak abszurd szokásaiknak. Ilyen például a vámpírizmust gyakorló New York-iak egy csoportja, a betegeket érzéstelenítés nélkül, hipnózisban kezelő kaliforniai fogorvos története, a dán művész, Marco Evaristti, aki egy előadás részeként saját húsából készült fasírtgolyókat szolgált fel 12 vendége számára és a holland Wim Hof, a Jégember, aki mezítláb fut maratonokat az Északi-sark jegén.

A Különös rituálék december 3-án startol a DoQ csatornán.