A 100 legjobb nő a tévéből: Jane Levy

Sony Pictures Home Entertainment And Evil Dead Blu-ray Fan Party At Comic Con 2013 GettyImageRank1 Bar People Topics VERTICAL Looking At Camera THREE QUARTER LENGTH RING Hazel Eyes Redhead STANDING USA PURPLE COLOUR CAST California San Diego One Person AD
SAN DIEGO, CA - JULY 20: Actress Jane Levy attends Sony Pictures Home Entertainment and Evil Dead Blu-ray Fan Party At Comic Con 2013 at The Commons Bar on July 20, 2013 in San Diego, California. Michael Kovac/Getty Images for IGN Entertainment/AFP
Vágólapra másolva!
Jane Levy először a Shameless – Szégyentelenek-ben mozgatta meg a férfiak fantáziáját, majd a Kertvárosba száműzve című sorozatban tette ugyanezt, még ha a természete egyik szériában sem volt a legvonzóbb. Viszont aki ezektől a szemektől nem vadul be, azzal komoly baj lehet – nem volt kérdés, hogy a színésznő szerepelni fog a listán.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 23. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Jane Levy,

akit legutóbb a Kertvárosba száműzve főszereplőjeként láthattunk a képernyőn. A sorozat kezdetekor 22 éves volt, de középiskolás lányt játszott, ahogyan a szintén 2011-ben indult Shameless-ben is – a szemébe nézve azonban lehet tudni, hogy igazi nő, így egy tinilány nem tud nézni.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Michael Kovac

Levy művészcsaládba született Los Angelesben, vagyis nem volt nehéz eldöntenie, hogy mivel akar foglalkozni, már a középiskolában megjelent olyan darabokban, mint az Óz, a csodák csodája vagy az Annie. Önmagát "floater"-ként jellemzte, vagyis olyasvalakiként, aki

nem tartozott egyetlen csoporthoz sem a gimiben, viszont mindenkivel jól kijött.

Egy ösztöndíjjal Angliában töltött pár hónapot, majd New Yorkban is élt két évig, visszaköltözve Los Angelesbe pedig egyből megkapta Mandy Milkovich szerepét a Shameless-ben. Ennek egyenes folytatása volt első főszerepe a Kertvárosba száműzve című sorozatban, 2011-ben a TV Guide és a The Insider is a legígéretesebb új arcok közé sorolta.

Már a középiskolában érdekelte a színészet Forrás: AFP/2013 Getty Images/Michael Buckner

Közben pár filmben is feltűnt, ezek közül a Gonosz halott volt a legemlékezetesebb, ott Phil Collins lányát, Lilyt helyettesítette. Jövőre az A Man in the Dark-ban láthatjuk majd, 2017-ben pedig a Monster Trucks-ban fog feltűnni, még akkor is harmincon innen lesz.

Fiatal kora ellenére már elvált nő,

2011 és 2013 között Jaime Freitas felesége volt. Arról nem írnak a lapok, hogy mostanában randizik-e valakivel, talán érdemes nála próbálkozni. Ha mégsem menne el érte Hollywoodig, legalább nézzen még pár képet róla – nem csak a vörös haj áll neki jól, bár az illik hozzá igazán:

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Kevin Winter
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Leonard Adam
Mae Whitmannel Forrás: AFP/2014 Getty Images/Kevin Winter
Borítóképe a Facebookon Forrás: Facebook/Jane Levy
Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: AFP/2012 Getty Images/Kevork Djansezian
Forrás: AFP/2012 Getty Images/Michael Buckner