Sztárvendég lép színpadra a Got Talent döntőjében

Paul Potts
Vágólapra másolva!
A Hungary's Got Talent döntőjének sztárvendége Paul Potts lesz december 19-én, de az RTL Klub közönsége már a hétvégén találkozhat vele a Fókusz Portré-ban.
Vágólapra másolva!

"A zene az otthonom - mindig is az volt, és az is marad" - mondja Paul Potts, aki az elmúlt hat évben, a Got Talent győzelme után több mint ötmillió lemezt adott el és több mint hatszáz koncertet adott.

A tehetségkutatós győzelem megváltoztatta az életét: még ugyanabban az évben kiadta bemutatkozó albumát, amely tizenhárom országban a listák élére került, meghívást kapott az Oprah showba, fellépett a Times Square-en, világ körüli turnéra indult és ismertté vált. Paul története inspirálta a hollywoodi filmet, a One Chance-t, amelyben James Corden játszotta a főszerepet, Paul pedig önéletrajzi írásával járult hozzá a mozihoz.

Paul Potts érkezik a Got Talent döntőjére Forrás: Paul Potts

Folyamatosan turnézik, átlagosan száz koncertet ad minden évben. "Mindig is az volt a meggyőződésem, hogy a zenei műfajok között megvont határok mesterségesek és gyakran önkényesek.

Az énekes D.Tóth Andrásnak exkluzív interjút adott, amely vasárnap éjszaka látható majd a Fókusz Plusz-ban. A csatorna december 13-án vasárnap este vetíti majd a One Chance - A hang ereje című filmet, amelyből mindenki megismerheti a brit sztár életének történetét.