Visszatér a Herkules címszereplője

29th Annual Great Sports Legends Dinner To Benefit The Buoniconti Fund To Cure Paralysis - Arrivals GettyImageRank3 Cure VERTICAL USA New York City ACTOR Waldorf Astoria Hotel Charity Benefit Kevin Sorbo Arts Culture and Entertainment Attending Annual Eve
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 29: Actor Kevin Sorbo attends the 29th Annual Great Sports Legends Dinner to benefit The Buoniconti Fund to Cure Paralysis at The Waldorf Astoria on September 29, 2014 in New York City. Stephen Lovekin/Getty Images for The Buoniconti Fund To Cure Paralysis/AFP
Vágólapra másolva!
Az egykori Herkules, Kevin Sorbo lesz a Miracle Man főszereplője, már vagy tíz éve nem láttuk rendes sorozatszerepben.
Vágólapra másolva!

Az NBC-re készül a Miracle Man, amelyben újra láthatjuk Kevin Sorbót, a Herkules egykori címszereplőjét. A színész a kalandsorozat után megcsinálta még az Andromédá-t, annak vége, vagyis 2005 óta ritkán tűnt fel a képernyőn: A narancsvidék-ben játszott hét epizódban, aztán vendégszerepelt többek között a Psych – Dilis detektívek-ben és a Hawaii Five-0-ban.

A Miracle Man-ben

egy Afganisztánból hazatért amerikai katonát játszik,

aki éppen, hogy megúszott egy szorult helyzetet a háborúban, kis híján az életét vesztette. Az Egyesült Államokba visszatérve megpróbálja rendbehozni a magánéletét, felvenni a kapcsolatot elhagyott feleségével és felnőtt fiával, akit alig ismer.

Kevin Sorbo 2014-ben Forrás: AFP/2014 Getty Images/Stephen Lovekin

Az új projektet egyébként részben a Herkules csapata viszi, két ottani executive producer, Sam Raimi és Rob Tapert is közreműködik benne.